PRINOSAFRIKA CULTURE TOUR

Johannesburg / Zuid Afrika

Zuid Afrika culturele vakantie ( Culture Tour 16-daagse reis )

Een andere naam voor Zuid-Afrika is de 'Regenboognatie'. Deze naam verwijst naar de uitzonderlijk rijke culturele diversiteit. De PrinosAfrika Culture Tour brengt de cultuur van Swazi's, Zoeloes, Sotho's, Afrikaners en Britten in Zuid Afrika tot leven.

Op de luchthaven van Johannesburg wordt u opgehaald door uw gids/chauffeur die u meeneemt naar uw eerste overnachtingsadres, een typisch Afrikaner boerderij.

Tijdens deze reis maakt u kennis met de enorme rijkdom van de Zuid-Afrikaanse cultuur. Zo bezoekt u de Swazi craft market, in de provincie KwaZulu-Natal ziet u hoe de Zoeloe's vroeger leefden, in Durban maakt u kennis met de grootste Indiase gemeenschap buiten India en in Soweto maakt u kennis met de moderne urban black culture.

Tijdens de PrinosAfrica Culture Tour logeert u steeds in comfortabele, vaak bijzondere hotels en lodges.

Deze unieke gegidste groepsreis is speciaal voor u samengesteld ter gelegenheid van ons 10 jarig jubileum.

Prijsindicatie Culture Tour
2 personen vanaf     € 6.545,-
4 personen vanaf     € 5.145,-
6 personen vanaf     € 4.275,-
8 personen vanaf     € 3.850,-

Bovenstaande prijzen zijn indicatief en exclusief vluchten, wij hebben hiervoor gekozen omdat er gedurende het hele jaar grote verschillen in prijzen kunnen voorkomen. De prijzen zijn vanaf prijzen. Graag maken wij voor u een vrijblijvende offerte op conform uw wensen en inclusief vluchten.
De reis kan het hele jaar geboekt worden, vaak geldt hoe eerder u boekt hoe gunstiger de prijs. Wij adviseren u graag over geschikte data en vluchttijden, zodat u op een voor u comfortabele tijd aankomt in Zuid Afrika, en fris aan deze grandioze reis kunt beginnen.

TROEVEN

  • U maakt kennis met de traditionele Swazi-cultuur op Swazi craft market
  • Relaxen aan de kust van de Indische Oceaan
  • Bezoek aan Nelson Mandela capture site
  • Rit langs spectaculaire bergformaties in Golden Gate National Park

INBEGREPEN

  • Verblijf: Tijdens de Culture Tour verblijft u in comfortabele en bijzondere hotels en lodges