PRINOSAFRIKA ACTIVE TOUR

Johannesburg / Zuid Afrika

Zuid Afrika actieve vakantie ( Active Tour 16-daagse reis )

'The World in One Country', zo wordt het land ook genoemd. Zuid-Afika biedt inderdaad een wereldvol natuurlijke diversiteit in een land. Op de PrinosAfrika Reizen Active Tour maakt u op actieve wijze kennis met een deel van die wereld.

Na aankomst op de luchthaven van Johannesburg maakt u kennis met uw gids/chauffeur. Die dag neemt u meteen al deel aan uw eerste game drive. Voor de volgende ochtend staat rond zonsopgang een bush walk op het programma.

De twee weken daarop maakt u met uw gids een geweldig mooie reis. U neemt deel aan een aantal game drives, waarbij u, uiteraard onder begeleiding van gediplomeerde en deskundige gidsen, op zoek gaat naar wilde dieren.

Deze unieke gegidste groepsreis is speciaal voor u samengesteld ter gelegenheid van ons 10 jarig jubileum.

Prijsindicatie Active Tour
2 personen vanaf     € 6.950,-
4 personen vanaf     € 5.750,-
6 personen vanaf     € 4.850,-
8 personen vanaf     € 4.500,-

Bovenstaande prijzen zijn indicatief en exclusief vluchten, wij hebben hiervoor gekozen omdat er gedurende het hele jaar grote verschillen in prijzen kunnen voorkomen. De prijzen zijn vanaf prijzen. Graag maken wij voor u een vrijblijvende offerte op conform uw wensen en inclusief vluchten.

De reis kan het hele jaar geboekt worden, vaak geldt hoe eerder u boekt hoe gunstiger de prijs. Wij adviseren u graag over geschikte data en vluchttijden, zodat u op een voor u comfortabele tijd aankomt in Zuid Afrika, en fris aan deze grandioze reis kunt beginnen.

TROEVEN

  • Game drives onder begeleiding van gediplomeerde en deskundige gidsen
  • Bezoek aan het Mapungubwe National Park
  • Verblijf in het beroemde Kruger Park