AKTI AEGEOU APARTHOTEL

Tinos / Tinos

Akti_studio_Prinos_Reizen_DSC_7081

STUDIO LANDZICHT

De studio beschikt over een kleine kitchenette waar koffie en/of thee kan worden gezet of een eenvoudige maaltijd bereid. Airconditioning, tv, muziekkanaal, telefoon, kluisje, badkamer met douche, toilet en haardroger. Terras of veranda met zitje.

Alle studio's in Akti Aegeou zijn in traditionele eilandstijl ingericht, geen studio is exact hetzelfde. Gemiddelde oppervlakte is 25-32 m².

Akti_appartement_Prinos_Reizen_DSC_7074a

TWEEKAMERAPPARTEMENT LANDZICHT

Appartement met een aparte slaapkamer en een woon-slaapkamer met een sofabedbank voor twee personen. Totaal oppervlakte appartement varieert tussen de 42-50 m². Het appartement beschikt over een kitchenette waar koffie en/of thee kan worden gezet of een eenvoudige maaltijd bereid kan worden. Airconditioning, tv, muziekkanaal, telefoon, kluisje, badkamer met douche, toilet en haardroger. Terras of veranda met zitje.

 

Akti_Suite_prinos_reizenA1

SUITE

Driekamerappartement, twee slaapkamers en woon/slaapkamer met sofabedbank voor twee personen. De suite beschikt over twee badkamers en is ideaal voor gezinnen met kinderen. De inrichting en kamerfaciliteiten zijn verder gelijk aan de studio’s en tweekamer- appartementen.