VILLA ANAÏS

Skala Prinou / Thassos

Het luxe kleinschalig hotelcomplex Villa Anaïs is gelegen op een idyllische plek in een weelderig groene omgeving op slechts 50 meter van het mooie zandstrand van Dassilio Prinos. Een ideaal strand, ook voor gezinnen; het ondiepe en schone zeewater maakt het tot een waar paradijs, ook voor kleine kinderen.

De villa wordt gerund door de Nederlanders Betty & Theo van der Ploeg-Janssen. Sinds de renovatie in 2003 is de villa een begrip op het eiland. Niet alleen vanwege de bijzondere vormgeving, maar vooral de gastvrijheid van Betty & Theo maken dat de gasten zich bijzonder thuis voelen in Villa Anaïs, zij doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Betty zorgt ’s morgens voor een heerlijk ontbijt wat inclusief is! In de omgeving treft u leuke locale taverna’s aan, maar Betty en haar medewerkers zullen u graag van allerlei tips en informatie voorzien om leuke trips met uw huurauto te maken die u er voor 1 dag gratis bij krijgt, zo kunt u het prachtige eiland zelf ontdekken. Prinos Reizen zorgt uiteraard voor leuke route beschrijvingen!.

Faciliteiten

Receptie en lounge met zitjes. Ontbijtruimte. Grote tuin met zitjes en een bbq; het hotel organiseert regelmatig een gezellige bbq-avond.