CRUISEN MET PALLAS REIZEN

8-daagse cruise naar de topbestemmingen van Griekenland

Pireaus, Mykonos, Milos, Santorini, Heraklion en Kusadasi in 8 dagen zien! Onmogelijk? Niet bij ons!

Een cruise is daar ideaal voor! Heerlijk comfortabel in uw eigen hut aan boord als basis. U hoeft niet steeds uw koffer te pakken om in 7 dagen deze bestemmingen te bezoeken.

Deze unieke 8-daagse all-inclusief cruise start in Pireaus. U vliegt vanaf Amsterdam met Transavia, Aegean Airlines of KLM naar Athene. Bij aankomst op de luchthaven van Athene wordt u opgewacht door de taxichauffeur die u naar de haven van Pireaus brengt. Alwaar u kunt inschepen op het schip van de rederij Celestyal Cruises, de Crystal.

Dit schip is 162 m lang en heeft 406 personeelsleden aan boord om te zorgen dat u een onvergetelijke cruise zal hebben. De totale capaciteit van het schip is 1200 passagiers.

Tijdens deze cruise zult u de highlights van de Griekse eilanden (in totaal vijf Griekse eilanden), gaan zien en natuurlijk mag een bezoek aan Efeze niet ontbreken. Deze Antieke stad ligt op slecht een half uurtje rijden vanaf de haven van Kusadasi. Deze all-inclusief cruise biedt u niet alleen een all-inclusief formule aan wat de maaltijden (ook heel veel keus voor vegetarische gasten) en drankjes betreft (ongelimiteerd alcoholische en niet-alcoholische drankjes), ook krijgt u 3 prachtige excursies cadeau:

Een bezoek aan het spectaculaire plaatsje Oia op Santorini

Een bezoek aan het Antieke Efeze in Turkije, hiermee volgt u de voetsporen van de apostelen Paulus en Johannes uit de ‘recentere’ geschiedenis. Maar ook zult u letterlijk lopen door de ‘Antieke’ geschiedenis. Efeze is een van de 12 Ionische steden die door de Ioniërs gesticht werden.

En een bezoek aan het paleis Knossos van koning Minos op Kreta, hier was het Ariadne die haar geliefde Theseus hielp te ontsnappen uit het labyrint door middel van de draad.

Naast deze excursies kunt u ook op de andere bestemmingen optionele excursies boeken. Dit doet u aan boord.

Gratis: u kunt gratis deelnemen aan diverse activiteiten die dagelijks georganiseerd worden aan boord zoals yoga, dansen etc. Bij het inschepen krijgt u hierover meer informatie.

Daarnaast zijn ook alle haven- en service bedragen inbegrepen