WINDMILL MANTALENA

Girismata / Skyros

WINDMOLEN MANTALENA

Uw verblijf in deze prachtige Skyriotische, geheel uit hout en steen opgebouwde windmolen wordt een exclusieve en unieke ervaring. De molen bestaat uit twee aparte verdiepingen (die beiden plaats bieden aan 4 personen) en kan zowel in zijn geheel als opgesplitst worden gereserveerd.

Begane grond (2-4 pers.): Entree, volledig ingerichte open keuken met waterkoker, oven met vier kookplaten, koffiezetapparaat en grote koelkast, eetbar. Woonkamer met tafel en stoelen en sofa die als bed gebruikt kan worden, tv en radio. Slaapkamer met tweepersoonsbed. Badkamer met douche en toilet. Grote overdekte veranda met zitjes en uitzicht op de Egeïsche zee.

Eerste verdieping (2-4 pers.): Entree via aparte opgang met trap. Volledig ingerichte open keuken met waterkoker, oven met 4 kookplaten, koffiezetapparaat en grote koelkast, eetbar. Woonkamer met tafel en stoelen en sofa die als bed dienstdoet, tv en radio. Badkamer met douche en toilet. Boven de keuken en badkamer bevindt - zich bereikbaar met een trap - een sfa ( open vide). In dit slaapkamergedeelte is een tweepersoonsbed geplaatst. Groot balkon met zitjes en uitzicht op de Egeïsche zee.

Bijzonderheden: De gehele molen is ingericht met antieke houten meubels en afgewerkt met prachtige houten en stenen details.