SKYROS

Een authentiek Grieks Sporaden eiland

29/05/2017
Pallas Reizen, Skyros, Chrysanthi op Skyros

SKYROS SEIZOEN 2017

Ondertussen begint het nieuwe zomerseizoen hier op Skyros langzaam op gang te komen. Het is mooi zonnig weer en de eerste gasten zijn ondertussen gearriveerd en door mij verwelkomd op het eiland. Ook dit seizoen zal ik alle gasten die met Pallas Reizen op vakantie gaan naar Skyros begeleiden tijdens de transfers en de excursies. Ik verheug me op ontmoetingen met nieuwe gasten en op hernieuwde ontmoetingen met gasten die elk jaar naar Skyros komen.

Ik hoop ook u binnenkort te mogen verwelkomen op Skyros!

Chrysanthi

30/05/2016
Chrystanthi op Skyros, gastvrouw Pallas Reizen Skiros

EVEN VOORSTELLEN: CHRYSANTHI ZYGOGIANNI

Laat ik mij eerst even voorstellen, ik ben Chrysanthi directrice van Feel in Greece travelagency en uw gastvrouw op het eiland Skyros.

Ik verzorg o.a. de transfers van alle Pallas Reizen gasten bij aankomst en vertrek van ons mooie eiland, of men nu per veerboot via Kymi of per vliegtuig vanaf Athene aankomt, ik verwelkom u en breng u naar uw hotel of appartement. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de uitvoering en begeleiding van de welkomstexcursie, de wandeldag en de avondtransfer die alle Pallas Reizen gasten gratis inclusief bij hun geboekte reis krijgen.

Het seizoen op Skyros is begonnen en ik hoop u binnenkort te mogen begroeten op Skyros.

Groetjes en tot ziens,

Chrysanthi