AMMOS HOTEL

Magazia / Skyros

18/06/2015 - Han en Hans Smit

Van 24 mei t/m 8 juni waren wij weer in Griekenland. Uiteraard hebben wij onze vakantie laten regelen door Pallas Reizen. Dan weet je immers dat alles goed geregeld wordt. Zoals al eerder hadden wij ook dit jaar weer wat eigen wensen zoals vertrekken op zondag en niet vanaf Schiphol. En ook de combinatie reis die wij wilden, Skyros en Noord Evia was geen probleem.

Op basis van deze wensen is door Pallas-reizen een programma samengesteld. We zijn op 24 mei vanaf Eindhoven naar Athene gevlogen en van daaruit naar Skyros. Op Skyros stond al iemand op ons te wachten om ons naar hotel Ammos te brengen.  Daar stond het ontvangstcomité, bestaande uit Annie, Stefanos en Chrysanti al op ons te wachten. De kamer in hotel Ammos die wij graag wilden hebben vanwege het prachtige dakterras hebben we daadwerkelijk gekregen.

Ammos is een heel mooi modern hotel met fijne lichte frisse en schone kamers. De douche is er erg goed! Het uitstekende ontbijt wordt door de altijd vriendelijke en vrolijke Bobby prima geregeld. Veel huisgemaakte lekkernijen maken het kiezen erg lastig. Ook de verdere verzorging is gewoon goed. Een drankje en een hapje op het terras aan het zwembad worden netjes verzorgd. De ligging van Ammos is prima vlak bij het mooie strand van Magazia. En ook Chora is niet ver. Hoewel de weg naar boven via de trap een stevige klim is maar wel goed te doen. Zowel in Magazia als in Chora zijn voldoende lekkere restaurantjes.

De reisleiding op Skyros wordt voor Pallas Reizen verzorgd door Chrysanti. Een lieve, vriendelijke vrouw die altijd voor je klaar staat en alles prima regelt. Ook hier dus: Pallas kwaliteit. We kunnen terugzien op een fijne geslaagde vakantie die evenals in voorgaande jaren weer prima was geregeld door Pallas.

Review toevoegen(*) verplichte velden