XEROLITHIA HOTEL

Kamares / Sifnos

Xerolithia_tuinzicht_kamer_Prinos_Reizen

TWEEPERSOONSKAMER TUINZICHT

Confortabele kamer geschikt voor twee personen. Modern simplistisch en strak ingericht in lichte kleurtinten. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, airconditioning, koelkastje, flatscreen lcd tv en Wifi. Moderne badkamer met douchecabine, haardroger en toilet. Balkon of terras met zitje en uitzicht op de tuin.

Xerolithia_Kamer_Sifnos_Prinos_Reizen_zeezicht

TWEEPERSOONSKAMER ZEEZICHT

Confortabele kamer geschikt voor twee personen. Modern simplistisch en strak ingericht in lichte kleurtinten. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, airconditioning, koelkastje, flatscreen lcd tv en Wifi. Moderne badkamer met douchecabine, haardroger en toilet. Balkon of terras met zitje en uitzicht op de baai van Kamares.

Xerolithia_Driepersoonskamer_Sifnos_Prinos_Reizen

DRIEPERSOONSKAMER

Confortabele kamer geschikt voor drie personen. Modern simplistisch en strak ingericht in lichte kleurtinten. Een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, airconditioning, koelkastje, flatscreen lcd tv en Wifi. Moderne badkamer met douchecabine, haardroger en toilet. Balkon of terras met zitje en uitzicht op de tuin.

Xerolithia_Studio_Sifnos_Prinos_Reizen

STUDIO

Confortabele studio geschikt voor twee personen. Modern simplistisch en strak ingericht in lichte kleurtinten. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, airconditioning, flatscreen lcd tv en Wifi. Kitchenette met grote koelkast en tweepits kookgelegenheid geschikt voor het bereiden van een eenvoudige maaltijd. Moderne badkamer met douchecabine, haardroger en toilet. Balkon of terras met zitje.

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.