SIFNAIKA KONAKIA HOTEL EN STUDIOS

Kamares / Sifnos

Sifnaika_Konakia_Sifnos_Konaki_simple_room_prinos_reizen

KONAKI TWEEPERSOONSKAMER ZEEZICHT

De kamer is geschikt voor maximaal twee personen. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, airconditioning, koffiezetapparaat en waterkoker, koelkastje, tv, kluisje, strijkfaciliteiten en telefoon. Badkamer met douche, haardroger en toilet. Balkon of veranda met zitje.

Sifnaika_Konakia_Sifnos_Konaki_simple_room_2_prinos_reizen

KONAKI TWEEPERSOONSKAMER LANDZICHT

Deze kamer is geschikt voor maximaal twee personen. Inrichting is gelijk aan de tweepersoonskamer zeezicht alleen beschikt deze kamer over land en/of tuinzicht.

Sifnaika_Konakia_Sifnos_Junior_studio_kitchenette_prinos_reizen

KONAKI JUNIOR SUITE ZEEZICHT

De junior suite is ruimer dan de tweepersoonskamer geschikt voor maximaal twee personen en beschikt over een kitchenette. De junior suite is uitgerust met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. De kamerfaciliteiten zijn gelijk als bij de overige kamers.

KONAKI DRIEPERSOONSKAMER LAND- OF ZEEZICHT

Inrichting gelijk als tweepersoonskamer zeezicht maar met extra sofabankbed wat tot een volwaardig eenpersoonsbed omgetoverd kan worden.

Konaki_familiestudio_4pers_prinosreizen

KONAKI FAMILIESTUDIO TUINZICHT

De Konaki familiestudio is geschikt voor maximaal vier personen. Deze zeer ruime studio beschikt over een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedbanken die tot een volwaardig eenpersoonsbed gemaakt kunnen worden, deze twee sofabedbanken zijn door een stenen muurtje afgescheiden van het tweepersoonsbed. De studio beschikt over een kitchenette met toaster, koffiezetapparaat, waterkoker, frappe- en espressomachine, veranda met zitje op de begane grond en voor algemeen gebruik een bbq, houtoven en een enorme grote ‘buitenkeuken’ met vele faciliteiten op keukengebied zodat er ook buiten gekookt kan worden.

De_luxe_suite_sifnaika_konaki_prinosreizen

KONAKI DELUXE SUITE TUINZICHT

Zeer ruime en luxe suite met eigen entree, een woonkamer met twee sofabanken, kitchenette met toaster, koffiezetapparaat en waterkoker, frappe- en espressomachine. De suite is geschikt voor maximaal twee personen. Twee veranda’s met comfortabele zitjes. Extra luxe: dagelijks wisseling van handdoeken en bedlinnen en ontbijtproducten in de suite. Deze suite ligt zeer rustig op de begane grond met makkelijke toegang tot de grote ‘buitenkeuken’ met vele faciliteiten zodat er ook buiten gekookt kan worden.