RIZES HOTEL

Simpotama / Serifos

Rizes_Appartments_Prinos_Reizen

APPARTEMENT 40 M²

Ruim appartement, met zorg ingericht in lichtwitte en grijze pasteltinten. Het appartement is geschikt voor maximaal vier personen. Tweepersoonsbed en woonslaap gedeelte waarbij de banken als extra bedden dienst kunnen doen. Airconditioning, tv, telefoon en gratis Wifi. Kitchenette met kookgedeelte, kleine oven, koelkast en keukengerei. Badkamer met douche, toiletartikelen, haardroger en toilet. Terras met zitje en uitzicht op Serifos stad en de haven.

Rizes_Senior_Suite_Prinos_Reizen

SENIOR SUITE 60 M²

De Senior Suite is een vrijstaand appartement geschikt voor maximaal vier personen met een privé zwembad met ligbedden. Inrichting gelijk aan het appartement maar ruimer in opzet. Daarnaast beschikt de Senior Suite over twee badkamers, beiden met douche, haardroger, toiletartikelen en slippers. Groot terras met uitzicht op Serifos stad en de haven.

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Rizes_Superior_Suite_Prinos_Reizen

SUPERIOR SUITE 97 M²

De Superior Suite is een vrijstaand appartement geschikt voor maximaal zes personen met een privé zwembad met ligbedden. Inrichting gelijk aan het appartement maar veel ruimer in opzet en met extra aparte slaapkamer. De Superior Suite beschikt over twee badkamers, beiden met douche, haardroger, toiletartikelen en slippers. Groot terras met uitzicht op Serifos stad en de haven.

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.