SANTORINI

Vakantie eiland bij uitstek

Vakantie Santorini

Een eiland om bij weg te dromen, ongeëvenaard in schoonheid.

Santorini is het meest zuidelijke eiland van de Cycladische Archipel en wordt niet voor niets als één van de mooiste plekjes van Griekenland beschouwd. Imposante rotsplateaus, bekroond met pittoreske, sneeuwwitte dorpjes lopen aan de andere kant van het eiland uit in kilometerslange, zwarte lavastranden. Sommige drukbezocht met allerlei faciliteiten maar ook afgelegen en idyllische stranden waar rust de sfeer bepaalt.

Het Mediterrane klimaat zorgt voor aangename temperaturen en behalve de toerist koesteren ook de wijnranken zich naar hartelust in deze warmte. Van de druiven wordt de beroemde wijn van Santorini, de Nychteri, gemaakt.

Naast zonnen en zwemmen leent Santorini zich uitstekend voor het maken van leuke uitstapjes. U kunt het eiland per auto ontdekken, maar ook de scooter of fiets is een prima vervoermiddel. En zelfs voor wandelaars is het eiland zeer toegankelijk.

Natuurlijk biedt Santorini een uitgebreid uitgaansleven, met meer dan voldoende winkeltjes, bars, restaurants en taverna's. Kortom, Santorini is een vakantie-eiland bij uitstek !