XENIA PALACE HOTEL

Portaria / Pilion

Xenia_Palace_Pilion_Prinos_Reizen_98

STANDAARD TWEEPERSOONSKAMER 22 M²

Comfortabele kamer met twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed geschikt voor twee volwassenen en een kind. Geluidsdichte ramen, flatscreen tv, radio, zowel verwarming als airconditioning , gratis Wifi, telefoon, kluisje, minibar en koffie en thee faciliteiten zijn mogelijk op aanvraag.  Badkamer met bad en douche, haardroger, toiletartikelen en toilet. Balkon met uitzicht op de tuin of bergen.

Xenia_Palace_Pilion_Zeezichtkamer_Prinos_Reizen

TWEEPERSOONSKAMER ZEEZICHT 24 M²

Comfortabele kamer met twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed geschikt voor twee volwassenen en een kind. Geluidsdichte ramen, flatscreen tv, radio, zowel verwarming als airconditioning , gratis Wifi, telefoon, kluisje, minibar en koffie en thee faciliteiten zijn mogelijk op aanvraag.  Badkamer met bad en  douche, haardroger, toiletartikelen en toilet. Balkon met uitzicht op de stad Volos en de Pagasetische Golf.

Xenia_Palace_Pilion_Junior_Suite_Prinos_Reizen

JUNIOR SUITE 34 M²

De Junior Suite bevindt zich op het zwembadniveau en is geschikt voor maximaal drie personen en een kind. Inrichting is ruimer en luxer als de tweepersoonskamers extra kamerfaciliteiten zijn : dvd speler, elektrische waterkoker en slippers.

Prijs en beschikbaarheid op aanvraag.