Pallas Reizen

Pallas Reizen is een jong dynamisch bedrijf en sterk in gespecialiseerde excursie-, combinatie- en Fly & Drive reizen. Onze specialisten hebben al ruim 25 jaar ervaring in het organiseren en begeleiden van reizen naar met name Griekenland. Pallas Reizen staat dan ook voor ‘unieke Griekenlandreizen’. Maar inmiddels hebben wij ons aanbod uitgebreid met reizen naar onder andere de Kaapverdische eilanden en andere bestemmingen. 

Onze passies zijn:

 • Het opzetten van unieke reisbestemmingen in minder bekende gebieden van Griekenland en het ter plaatse begeleiden van deze reizen. Ons team spreekt de taal en kent de lokale gebruiken (en vertelt daar graag over). 
 • Het verborgen Griekenland onthullen aan onze gasten door te reizen naar minder toeristische bestemmingen. Dus naast zon, zee en strand een ruime keus uit excursies naar speciale bestemmingen in het reisgebied.
 • Persoonlijke aandacht geven aan onze gasten. Dit begint bij het opbouwen van de reizen, door alle bestemmingen zelf te selecteren door middel van uitgebreide verkenningsreizen en grondige controle van de accommodaties. Ook alle excursies ter plaatse worden door onszelf georganiseerd en begeleid.
 • Door onze unieke persoonlijke aanpak zijn onze reizen en excursies zonder problemen aan te passen aan de individuele wensen, zodat een ieder het maximale haalt uit de reis.

Wij richten ons op de vakantiegast die meer wil dan alleen zon, zee en strand. Naast deze vanzelfsprekende vakantiemogelijkheden bieden wij meer mogelijkheden voor de actieve vakantiegast. Ons excursie-aanbod is zeker niet standaard en een aantal leuke en verrassende excursies zijn bij de reis inbegrepen.
Inbegrepen in de reis is de kennismaking-excursiedag waarbij u als gast een goed beeld krijgt van het vakantiegebied en ideetjes te horen krijgt voor als u er zelf op uit wilt trekken. Met natuurlijk de bijbehorende tips voor leuke strandjes, wandelroutes en fietsroutes. 
Veel excursies worden door onze eigen Nederlandstalige reisleiding begeleid.

Dit betekent dat de gasten hun eigen reisleiding regelmatig kunnen ontmoeten. Tijdens excursies kan de gast ook gebruik maken van de diensten van de reisleiding. Wij kunnen direct inspelen op de wens van de gast en nemen direct contact voor u op met hotelier, autoverhuurder enzovoort. Dit draagt bij aan snelle oplossingen en dat is waar Prinos Reizen voor staat.

De service van Pallas:

De service van Pallas Reizen begint bij een uitgebreid en gedegen advies tijdens het informatiegesprek en tijdens het boeken. Ons team is regelmatig op de bestemmingen en kan uit eerste hand adviseren en vertellen over accommodaties, excursies en vervoer. Dit geeft u de mogelijkheid om van te voren de juiste keus te maken.
Wilt u aanvullende informatie dan belt u ons nog even, of u vraagt ons om op een voor u geschikt tijdstip terug te bellen.
Zodra u met ons op reis gaat doet Pallas Reizen er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Op Luchthaven Schiphol is altijd een lid van ons team aanwezig bij de incheckbalie zodat u een aanspreekpunt heeft voor onverhoopte vragen.
Als u op maandag vliegt met de lijndienst van Transavia , KLM of Aegean Air naar één van onze zogenaamde individuele bestemmingen dan zal tijdens uw overstap op de luchthaven van Athene een van onze medewerkers aanwezig zijn om u indien nodig te begeleiden. Ook kunt u bij deze medewerker weer terecht met uw vragen.

Prijzen en reserveringen:

Pallas Reizen is niet alleen ‘direct seller’ maar verkoopt haar reisprogramma’s ook via reisbureau’s en persoonlijke reisadviseurs. Via ons modern reserveringssysteem noteren wij alle relevante  en belangrijke gegevens van de klant tijdens de boeking. Ook alle afspraken over aanvullende wensen worden in samenspraak vastgelegd. Zo kunnen wij alle betrokken partijen (Airline, hotel, agent) direct van de informatie voorzien die belangrijk is voor het juiste verloop van uw reis. 
Als een gast bijvoorbeeld moeilijk ter been is, dan is deze informatie van belang voor de Airline, maar ook voor de hotelier. Deze kan dan de meest geschikte kamer reserveren voor de gast. De reisleiding zal bij de ontvangst op de luchthaven zaken regelen, bijvoorbeeld hulp bij de bagage. En de agent zal ervoor zorgen dat de chauffeur een plaats voorin de bus reserveert voor de transfer en/of de excursies.

Bijzonder!

Pallas Reizen heeft een hoog serviceniveau en houdt de vinger aan de pols!
Het team werkt continue aan verbetering van ons hoogwaardig kwaliteitsproduct, met als doel om de klant tevreden te stellen, om waar te maken wat wordt beloofd en om eventuele tekortkomingen aan te passen. Wij willen een tevreden gast, zodat wij voor meerdere bestemmingen onze kwaliteit kunnen tonen. Doordat een van onze eigenaren het hele seizoen in Griekenland meewerkt, ervaren wij direct wat de gast verwacht en wat de gast krijgt. Door onze uitgebreide persoonlijke aanpak en doordat wij ter plaatse problemen aanpakken en oplossen gaan geen waardevolle vakantiedagen verloren en wordt teleurstelling voorkomen.

Pallas Reizen is de juiste reisorganisatie voor u, omdat:

 • Het team van Pallas Reizen beschikt over een enorme kennis van het land, taal en cultuur. 
 • Pallas Reizen de wensen van haar gasten wil weten.
 • Pallas Reizen deze wensen vertaalt naar de reizen die zij aanbiedt.
 • Pallas Reizen voor een grote groep gasten een aantrekkelijk product levert.
 • Pallas Reizen er ook is voor de gast die volledig zelfstandig de vakantie wil doorbrengen, heeft de gast onverhoopt toch advies nodig dan is een medewerker van Pallas Reizen beschikbaar.

Pallas Reizen & duurzaam toerisme:

Duurzaam toerisme is vakantie vieren en rekening houden met milieu, mensen, natuur en cultuur. Op die manier kan iedereen nog heel lang blijven genieten van zijn vakantiebestemming! Pallas Reizen voelt zich hierbij betrokken.

Natuurlijk is duurzaam toerisme niet alleen iets voor reisondernemingen, ook u als reiziger kunt uw bijdrage leveren:

 • Reis geboekt en brochure niet meer nodig? Geef uw brochure door aan familie, vrienden of buren.
 • Reis indien mogelijk met het openbaar vervoer naar luchthaven Schiphol.
 • Koop geen souvenirs die gemaakt zijn van beschermde dieren, planten of koraal. Het meenemen van deze producten is strafbaar en ze worden bij invoer naar Nederland door de douane in beslag genomen.
 • Bespaar elektriciteit, doe het licht, tv, radio en airco uit als u uw accommodatie verlaat.
 • Schoon water is een kostbaar bezit. Ga hier zuinig mee om en neem een douche i.p.v. een bad.
 • Respecteer de gebruiken en culturele waarden van de plaatselijke bevolking.
 • Proef tijdens uw vakantie de plaatselijke lekkernijen en gerechten en koop uw boodschappen in lokale winkels, u stimuleert hiermee de plaatselijke economie.
 • Gooi afval in een prullenbak of neem het mee naar uw accommodatie. Zwerfafval is een grote ergernis.
 • Laat dieren, planten, koraal en schelpen met rust in hun natuurlijke omgeving.
 • Doe niet mee aan activiteiten die in de natuur of bij dieren schade veroorzaakt.