SANTA MARIA VILLAGE

Adamas / Milos

Santa_Maria_Milos_Bungalowkamer_tuinzicht

TUINBUNGALOWKAMER 27 M²

Verzorgt ingerichte kamer met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden geschikt voor maximaal twee personen en een kind tot 11 jaar. Airconditioning (warm- en koude lucht), koelkast, telefoon en flat screen satelliet tv. Badkamer met douche, haardroger en toilet. Balkon of terras met zitje en uitzicht op de tuin.

CF037809

ZWEMBADZICHTKAMER 23 M²

Verzorgt ingerichte kamer met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden geschikt voor maximaal twee personen. Airconditioning (warm- en koude lucht), koelkast, telefoon en flat screen satelliet tv. Badkamer met douche, haardroger en toilet. Terras met zitje en uitzicht op het zwembad.

Zwembadzichtkamers bevinden zich op de begane grond met een privé terras met zwembadzicht.

CF038028

ZEEZICHTKAMER 23 M²

Verzorgt ingerichte kamer met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden geschikt voor maximaal twee personen. Airconditioning (warm- en koude lucht), koelkast, telefoon en flat screen satelliet tv. Badkamer met douche, haardroger en toilet. Balkon met zitje en uitzicht op zee.

De zeezichtkamers bevinden zich op de eerste verdieping met een privé balkon met zeezicht.

Suite_Pearl_Santa_Maria_Milos_Prinos_Reizen

DELUXE SUITE PEARL MET ZEEZICHT 45 M²

De Pearl suite is geschikt voor maximaal twee personen gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een kingsize bed. Airconditioning (warm- en koude lucht), telefoon en flat screen satelliet tv. Badkamer met douche, toiletartikelen, haardroger, badjassen, slippers en toilet.Volledig uitgeruste keuken, een aparte leefruimte, een groot balkon met zeezicht.

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

 

CF037926

EXECUTIVE SUITE EMERALD, AMETHYST OF MOONSTONE 95 M²

De grote Executive Suite is ongeveer 100 m² en geschikt voor maximaal vier personen. Deze appartementen bevinden zich op de begane grond of op de eerste etage. De suite is uitgerust met een volledig ingerichte open keuken met woonkamer. Twee aparte slaapkamers waarvan een met een Kingsize bed en een met een tweepersoonsbed. Airconditioning (warm- en koude lucht), telefoon, cd-speler en flat screen satelliet tv. Badkamer met douche of bad, badjassen, badslippers en miniatuur cosmetische artikelen. Ruime veranda of balkon met zitje met zeezicht en zwembadzicht.

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

 

CF038485

MAISONNETTE SUITE RUBY-SAPPHIRE 65 M2

De maisonnette (twee verdiepingen) is geschikt voor maximaal vier personen. Op de begane grond bevindt zich een goed uitgeruste open keuken en woonkamer. Airconditioning op beide verdiepingen (warm- en koude lucht), telefoon en flat screen satelliet tv. Veranda met zitje en uitzicht op de tuin. Ruime badkamer met douche, toiletartikelen, haardroger en toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich een slaapkamer met kingsize bed. Balkon met zitje en uitzicht op de tuin.

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.