OSTRACO HOUSES

Pachena / Milos

cf047975

VYTHOS HOUSE

Huisje Vythos is de kleinste van de vier met een zogenaamd open plan woon- slaapkamer ingericht met traditioneel interieur. Vythos House is geschikt voor maximaal twee personen. Groot tweepersoonsbed, goed uitgeruste kitchenette, airconditioning en tv. Badkamer met douche en toilet. Privé veranda met teakhouten meubilair en uitzicht op het Pachena strand.

cf047708

VRAHOS HOUSE

Vrahos huis bied elegante Cycladische interieurstijl met huiselijk comfort. Vrahos House is geschikt voor maximaal drie personen. Open plan zit- woon gedeelte met goed uitgeruste kitchenette, airconditioning en tv. Aparte slaapkamer. Badkamer met douche en toilet. De ruime privé veranda met teakhouten meubilair heeft een unique uitzicht op het strand en u kunt hier in de avond genieten van een prachtige zonsondergang.

cf048079

VOTSALOS HOUSE

Votsalos huis heeft de meeste ruimte en is gelegen op de bovenverdieping. Votsalos House is geschikt voor maximaal vier personen en een kind tot 11 jaar. Twee aparte slaapkamers; een slaapkamer met een tweepersoonsbed en en slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Woon- slaapkamer met aparte sofabedbank, airconditioning en tv. Goed uitgeruste kitchenette. Badkamer met douche en toilet. Ruim balkon met eetgelegenheid, zitjes en uitzicht op zee.

cf047719

GIALOS HOUSE

Gialos huis is gelegen op de bovenverdieping en biedt vanaf het privé balkon met pergola een fantastisch panoramisch uitzicht op zee. Gialos House is geschikt voor maximaal vier personen. Twee aparte slaapkamers; een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Woongedeelte met goed uitgeruste kitchenette, airconditioning en tv. Badkamer met douche en toilet.