KYTHNOS BAY HOTEL

Loutra / Kythnos

Kythnos_Bay_Hotel_Slaapkamer_zeezicht_Prinos_Reizen_Kythnos_vakantie

TWEEPERSOONSKAMER ZEEZICHT 18/22 M²

De moderne en in lichte tinten ingerichte kamer is geschikt voor maximaal twee personen. Twee eenpersoonsbedden, airconditioning, flatscreen tv, koelkast en Wifi. Badkamer met douche, gratis toiletartikelen van het merk Papoutsanis en toilet. Bij de receptie kunt u op verzoek een haardroger verkrijgen. Gemeubileerd balkon met uitzicht op zee en de baai van Loutra.

Kythnos_Bay_Hotel_Slaapkamer_landzicht_Prinos_Reizen_Kythnos_vakantie

TWEEPERSOONSKAMER LANDZICHT 18/22 M²

De moderne en in lichte tinten ingerichte kamer is geschikt voor maximaal twee personen. Twee eenpersoonsbedden, airconditioning, flatscreen tv, koelkast en Wifi. Badkamer met douche, gratis toiletartikelen van het merk Papoutsanis en toilet. Bij de receptie kunt u op verzoek een haardroger verkrijgen. Gemeubileerd balkon met uitzicht op de bergen.

Kythnos_Bay_Hotel_Drie_personen_Slaapkamer_landzicht_Prinos_Reizen_Kythnos_vakantie

DRIEPERSOONSKAMER LANDZICHT 19/23 M²

De moderne en in lichte tinten ingerichte kamer is geschikt voor maximaal drie personen. Drie eenpersoonsbedden, airconditioning, flatscreen tv, koelkast en Wifi. Badkamer met douche, gratis toiletartikelen van het merk Papoutsanis en toilet. Bij de receptie kunt u op verzoek een haardroger verkrijgen. Gemeubileerd balkon met uitzicht op de bergen.

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.