SOLE E MARE TRADITIONELE STUDIOS

Diakofti / Kythira

Pallas Reizen, Sole e Mare standaard studio, Diakofti Kythira, Griekenland, eilandhoppen

STANDAARD TWEEPERSOONSSTUDIO 20 M²

De standaard studio is smaakvol ingericht. Tweepersoonsbed, airconditioning, Wifi, satelliet t.v., kledingkast met strijkijzer en strijkplank. Kitchenette met keukentafel en stoelen, koelkast, waterkoker, en tweepits kookgelegenheid met afzuigkap. Badkamer met douche, haardroger en toilet. Gemeubileerd balkon met uitzicht op de weelderige tuin

Pallas Reizen, Sole E Mare studio driepersoons, Diakofti, Kithira eiland, Griekenland, wandeleiland

STANDAARD DRIEPERSOONSSTUDIO 25 M²

Ruime studio geschikt voor maximaal drie personen. Tweepersoonsbed en een sofabank welke als derde bed gebruikt kan worden, airconditioning, Wifi, satelliet t.v., kledingkast met strijkijzer en strijkplank. Kitchenette met keukentafel en stoelen, koelkast, waterkoker, en tweepits kookgelegenheid met afzuigkap. Badkamer met douche, haardroger en toilet. Gemeubileerd balkon met uitzicht op de weelderige tuin.

Pallas Reizen, superieur studio tweepersoons, Sole E Mare, Diakofti Kythira, onontdekt Grieks eiland

SUPERIOR TWEEPERSOONSSTUDIO 25 M²

Ruime, smaakvol ingerichte studio geschikt voor maximaal twee personen.Tweepersoonsbed, airconditioning, satelliet t.v., kledingkast met strijkijzer en strijkplank. Kitchenette met keukentafel en stoelen, koelkast, waterkoker, en tweepits kookgelegenheid met afzuigkap. Badkamer met douche, haardroger en toilet. Gemeubileerd ruim balkon met uitzicht op zee en op de weelderige tuin.

Pallas Reizen, superior vierpersoonsstudio Sole e Mare Kythira Diakofti, Grieks eiland

SUPERIOR VIERPERSOONSSTUDIO 35 M²

Ruime, smaakvol ingerichte studio geschikt voor maximaal drie personen en een kind t/m 11 jaar. Tweepersoonsbeden een sofabank welke als extra bed gebruikt kan worden, airconditioning, satelliet t.v., kledingkast met strijkijzer en strijkplank. Kitchenette met keukentafel en stoelen, koelkast, waterkoker, en tweepits kookgelegenheid met afzuigkap. Badkamer met douche, haardroger en toilet. Gemeubileerd ruim balkon met uitzicht op zee en op de weelderige tuin.