VILLA MERTIZA

Mirtos / Zuid Kreta

Pallas Reizen, boulevard Mirtos, gratis welkomstdiner en wandelexcursie, kleinschalig Griekenland

GRATIS EXCURSIEPAKKET MIRTOS, ZUIDOOST KRETA

Zoals op veel bestemmingen biedt Pallas Reizen u ook op Zuidoost Kreta een gratis excursiepakket aan. Zo voelt u zich meteen thuis in Mirtos, krijgt u snel een goede indruk van de omgeving en leert u uw medegasten kennen. U ont­vangt van ons geheel gratis een informatiebijeenkomst, een welkomstdiner en een leuke wandeling door Mirtos.

Informatiebijeenkomst

Al naar gelang de vluchttijden en de aankomst in uw accommodatie nodigen wij u van harte uit voor onze informatiebijeenkomst in Villa Mertiza. Zij bieden u een drankje aan en toosten graag met u op een onvergetelijke vakantie. En eigenlijk staat bij voorbaat al vast dat uw vakantie hier in Mirtos, mede door de bijzondere gastvrijheid van onze gastheren Dick en Siemon van Villa Mertiza, heel bijzonder zal worden! Tijdens de bijeenkomst krijgt u veel informatie over uw bestemming. Alle zaken komen aan de orde, zodat u niet zelf het ‘wiel hoeft uit te vinden’ en waardoor u geen kostbare vakantietijd verliest met het uitzoeken van zaken. U zult zich direct thuisvoelen.‘Yammas’, op uw gezondheid!

Inclusief: drankje

Welkomstdiner

Op de dag van aankomst krijgt u van Pallas Reizen een heerlijk welkomstdiner aangeboden in een van de taverna’s in Mirtos.

Inclusief: maaltijd en drankje

Wandeling Mirtos Dorp

Gastheer Siemon of gastvrouw Mylene neemt u mee op een wandeling door het mooie Mirtos om u wegwijs te maken en u iets te vertellen over de lokale bevolking en het museum.

Pallas Reizen wandelexcursie bij Mirtos, excursieprogramma Pallas Reizen Kreta, Zuidoost Kreta,

OPTIONELE EXCURSIES ZUIDOOST-KRETA

Pallas Reizen heeft in Zuidoost-Kreta een paar mooie optionele excursies voor u uitgezocht, die u tegen betaling kunt boeken.

Boottocht naar het ‘gouden eilandje Chrissi’

Een onvergetelijke dag naar dit 6 km lange eilandje waar u kunt genieten van de zon, de zee en het hagelwitte strand. U kunt zich heerlijk koesteren in de zon, maar u kunt natuurlijk ook een wandeling langs de vloedlijn maken. Chrissi is onbewoond,  maar er is wel een taverna waar u kunt genieten van heerlijk verse visgerechten. Het eilandje ligt twaalf kilometer uit de kust. Het is een exotische plek met een nauwelijks verstoorde natuur. Op het eiland bevindt zich een Libisch cederwoud, het enige natuurlijke cederwoud van Europa. Vanaf mei tot in oktober gaan er dagelijks boten vanuit Ierapetra naar Chrissi.

Wandelingen met Angela

Met Angela als wandelgids zult u ongelooflijk genieten, want zij neemt u niet alleen mee op een schitterende route, maar zij vertelt zoveel leuke en interessante wetenswaardigheden over de natuur in dit gebied dat u popelt om meer wandelingen met haar te gaan maken. In overleg met Angela en Dick van Villa Mertiza kunt u een weloverwogen keuze maken uit het grote aanbod. Zij zullen u zeer goed adviseren welke wandelingen bij u passen.