SARIKAMPOS BEACH APARTHOTEL

Mirtos / Zuid Kreta

Pallas Reizen wandelexcursie bij Mirtos, excursieprogramma Pallas Reizen Kreta, Zuidoost Kreta,

OPTIONELE EXCURSIES ZUIDOOST-KRETA

Pallas Reizen heeft in Zuidoost-Kreta een paar mooie optionele excursies voor u uitgezocht, die u tegen betaling kunt boeken.

Boottocht naar het ‘gouden eilandje Chrissi’

Een onvergetelijke dag naar dit 6 km lange eilandje waar u kunt genieten van de zon, de zee en het hagelwitte strand. U kunt zich heerlijk koesteren in de zon, maar u kunt natuurlijk ook een wandeling langs de vloedlijn maken. Chrissi is onbewoond,  maar er is wel een taverna waar u kunt genieten van heerlijk verse visgerechten. Het eilandje ligt twaalf kilometer uit de kust. Het is een exotische plek met een nauwelijks verstoorde natuur. Op het eiland bevindt zich een Libisch cederwoud, het enige natuurlijke cederwoud van Europa. Vanaf mei tot in oktober gaan er dagelijks boten vanuit Ierapetra naar Chrissi.

Wandelingen met Angela

Met Angela als wandelgids zult u ongelooflijk genieten, want zij neemt u niet alleen mee op een schitterende route, maar zij vertelt zoveel leuke en interessante wetenswaardigheden over de natuur in dit gebied dat u popelt om meer wandelingen met haar te gaan maken. In overleg met Angela en Dick van Villa Mertiza kunt u een weloverwogen keuze maken uit het grote aanbod. Zij zullen u zeer goed adviseren welke wandelingen bij u passen.