SMALL VILLAGE HOTEL

Mastichari / Kos

Ligging

Small Village hotel is gelegen op 5 kilometer van de luchthaven van Kos, aan de rand van het dorp Mastichari. Het complex dat is gelegen op een eigen terrein van 20.000 m² in een natuurlijke en groene omgeving, biedt verschillende faciliteiten voor jong en oud. Op slechts 4 kilometer vind u het dorpscentrum van Mastichari. De levendige hoofdstad van Kos ligt op 26 kilometer van Small Village hotel.

Faciliteiten

Gratis parkeergelegenheid bij de accommodatie, bagageopslag, auto-fietsverhuur, gratis Wifi. Restaurant waar het ontbijtbuffet wordt gereserveerd en waar u s'avonds kunt genieten van lokale Griekse gerechten. Gemeenschappelijke barbeque. Tuin, speeltuin, zwembad, poolbar en snackbar. Fitnessruimte waar u ook kunt genieten van massages en aromatherapieen. Verder een wasserij en een gebedsruimte.

Filosofie

De eigenaren van het complex hadden een duidelijke filosofie bij hun creatie. Het is de bedoeling dat de bewoner van dit kleine dorpje de atmospheer ervaart van een klein dorpje in een natuurlijk landschap met respect voor de natuurlijke omgeving met het comfort van het moderne leven. De naam van de regio is Kyparissos en hier staat de omgeving vol met allerlei kruiden. Er zijn aanwijzingen dat in de antieke periode Hippocrates zijn leerlingen uitnodigden in Kyparissos om hier een speciaal ritueel te volgen. Hoe dan ook, deze omgeving inspireert speciale gevoelens. Bij het bouwen hebben de eigenaars alle aandacht besteed voor het handhaven, beschermen en instandhouden van de natuurlijke omgeving en de fauna, waaronder: egels, schildpadden, konijnen, patrijzen, duiven, uilen en ook schapen, geiten en koeien. Alle inheemse arkeuthos bomen (inheemse ceder van Kos) zijn behouden gebleven.

Architectuur

De architectuur is in perfecte harmonie met de omgeving met de bedoeling slechts een aangename 'noot' toe te voegen aan het landschap.

Small Village is tegen de heuvel en op zeven asymmetrische levels gebouwd met uitzicht over de Egeïsche Zee.

 

TROEVEN

  • Inclusief gratis dagexcursie Kos Eiland
  • Ideale ligging aan rand van dorp Mastichari
  • Gelegen op 20.000 m2 natuurpark
  • Gratis Wifi

INBEGREPEN

  • Verblijf: logies en ontbijt
  • Schoonmaak:dagelijks
  • Wisseling handdoeken: 3x per week
  • Wisseling bedlinnen: 2x per week
  • Wifi: gratis beschikbaar