KEFALONIA GRAND BOUTIQUE HOTEL

Argostoli / Kefalonia

KAMERFACILITEITEN

Gloednieuwe kamers met airconditioning en een tweepersoons- of twee eenpersoonsbedden. Kluisje, minibar, satelliet tv, zonwerende ramen en snelle internetverbinding, draadloos. Badkamer met douche, badjassen, slippers, haardroger en toilet. Privébalkon met zitje. Deze faciliteiten zijn gelijk voor alle kamertypes.

Grand_hotel_Kefalonia_tweepersoonskamer_zijzeezicht_prinos_reizen

TWEEPERSOONSKAMER MET ZIJZEEZICHT 19 M²

Ideaal voor twee personen. De kamer is uitgerust met een kingsize bed of met twee eenpersoonsbedden, kap- en/of schrijftafel, minibar. Balkon met zitje met zijzeezicht.

Grand_hotel_Kefalonia_tweepersoonskamer_prinos_reizen

SUPERIOR TWEEPERSOONSKAMER ZEEZICHT 19 M²

Hetzelfde ingericht als de tweepersoonskamer maar met frontaal zeezicht.

Grand_hotel_Kefalonia_deluxe_suite_prinos_reizen

DELUXE SUITE ZEEZICHT 40 M²

Zeer geschikt voor gasten die extra ruimte wensen. Uitgerust met een kingsize bed of twee eenpersoonsbedden, een open woonkamer met een kap- en of schrijftafel.

Grand_hotel_Kefalonia_Grand_suite_second_floor_prinos_reizen

GRAND SUITE ZEEZICHT 55 M²

Ruime grand suite geschikt voor maximaal drie personen en een baby. Extra faciliteiten: badkamer met badkuip en grote livingroom met groot balkon met zeezicht met zitje. De Grand suites bevinden zich op de 2e en 3e verdieping van het hotel.

Boutique-Hotel-Kefalonia-Master-suite-with-Jacuzzi-1_prinos_reizen

MASTER SUITE ZEEZICHT MET JACUZZI 60 M²

De Master Suite is geschikt voor maximaal vier personen. De suite heeft een kingsize bed, een open livingroom met slaapbanken, minibar, zitgedeelte, een douche voor twee personen, Het grote terras met zeezicht op de Ionische Zee en een buitengedeelte met een tweepersoons privé Jacuzzi.