SAO VICENTE

Het muzikale eiland

26/11/2016
IMG-20161212-WA0028_Sao_Vicente

BOM DIA!

Na een vroege, maar prettige, vlucht ben ik dan eindelijk aangekomen op Sao Vicente, Kaapverdië. Nog voordat we landen zie ik het eiland vanuit de lucht en het ziet er erg veelbelovend uit. Prachtige, wilde natuur, mooie stranden, precies het aanzicht dat je aan wilt treffen. Bagage van de band en in de taxi naar Mindelo, een kort ritje van nog geen kwartier.

In Mindelo heb ik een mooi appartementje gevonden in de buurt van het centrum en vanuit hier ontdek ik dit mooie eiland. Het is ontzettend veelzijdig en het biedt voor ieder wat wils. Voor de cultuur en muziekliefhebbers is Mindelo een paradijs. ´s Avonds is er in vrijwel ieder restaurantje of barretje live muziek wat een erg vrolijk karakter geeft aan de stad. Tel daarbij op dat de vis elke dag vers wordt gevangen en u begrijpt wel dat het hier goed vertoeven is.

Voor de natuurliefhebbers pronkt de Mont Verde krachtig op de achtergrond van Mindelo. Hier zullen zeker de nodige wandelroutes opgezet worden. Daarnaast zijn er natuurlijk nog de grote, lange stranden van onder andere Salamansa en Sao Pedro die met hun schoonheid tot de verbeelding spreken. Metershoge golven van de woeste Atlantische Oceaan zijn natuurlijk een droom voor iedere watersportliefhebber!

Ik ben in ieder geval al helemaal verkocht door het land. Het heeft ontzettend veel te bieden en ik kan niet wachten om de eerste gasten hier te ontvangen.

Com os melhores cumprimentos,

Reisleiding van Pallas Reizen

Agentschap Cabocontact