TOXOTIS VILLAS

Armenistis / Ikaria

Villa_Aylla_Ikaria_Prinos_Reizen

TOXOTIS VILLA'S

Alle villa's van Toxotis zijn modern en romantisch ingericht. Het kleurpatroon wordt voornamelijk gedomineerd door pastelkleuren. Alle villa's behalve die in het hoofdgebouw zijn vrijstaand. De villa's zijn voorzien van airconditiong en hebben een kluis. Alle badkamers in de villa's hebben een douchecabine, haardroger, slippers, beauty set en toilet. Onderstaand treft u alle omschrijvingen aan.

Thyira

Geschikt voor maximaal twee personen. Deze villa (studio) is gelegen in het hoofdgebouw en grenst direct aan het zwembad. De villa is 42 m² groot met een gemeubileerd balkon (17 m²) dat direct uitkijkt op het zwembad en de zee. Het heeft een tweepersoons hemelbed en een goed uitgeruste open keuken. Daarnaast beschikt villa Thyira over een zithoek met lcd-tv en een modern vormgegeven badkamer.

Aylla

Deze villa (studio) is 42 m² en geschikt voor maximaal twee personen. Slaapkamer met een tweepersoonsbed, een moderne badkamer, een volledig uitgeruste open keuken, zithoek met lcd-tv en een veranda van 23 m² met uitzicht op zee.

Laini

Deze villa is 45 m² groot en geschikt voor maximaal vier personen. Het heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed, modern vormgegeven badkamer en een volledig uitgeruste open keuken . Een zithoek met lcd-tv. De banken van de zithoek kunnen dienst doe als tweepersoonsbed. Gemeubileerde veranda van 15 m² met uitzicht op zee.

Chastri

Deze villa / maisonnette is 60 m² groot en geschikt voor maximaal vier personen. De begane grond is voorzien van een sfeervolle openhaard en een volledig uitgeruste open keuken. Een badkamer met douche, toilet en haardroger. Daarnaast is er een zithoek, met een sofa welke als tweepersoonsbed dienst kan doen, en een lcd-tv. Een gemeubileerde veranda van 17 m² met vrij uitzicht op de zee. Op de tweede verdieping is een slaapkamer met tweepersoonsbed, airconditioning, lcd-tv en een balkon van 22 m². Tweede badkamer met douche, toilet en haardroger.

Staliki

Deze villa / maisonnette ligt direct aan zee, is 80 m² groot, en geschikt voor maximaal vier personen. De begane grond is voorzien een slaapkamer met tweepersoonsbed en een moderne badkamer. Woonkamer met een bank, gezellige openhaard en lcd-tv. Er is een open keuken en een gemeubileerde veranda van 52 m² met uitzicht op zee. Op de tweede verdieping is een slaapkamer met tweepersoonsbed, lcd-tv en een veranda van 20 m². Naast de slaapkamer bevindt zich een moderne badkamer.

Sereniko

Deze villa / maisonnette is 55 m² groot en geschikt voor maximaal vier personen. Op de begane grond is een woonkamer met banken welke tevens dienst kunnen doen als tweepersoonsbed, openhaard, lcd-tv en een goed uitgeruste open keuken. Er is een badkamer en een grote gemeubileerde veranda van 65 m² met mooi uitzicht op de Egeïsche Zee. De bovenste verdieping heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed, airconditioning en een lcd-tv. Daarnaast is er een moderne badkamer.

Misalo

Deze villa / maisonnette is 77 m² groot en geschikt voor maximaal vier personen. De begane grond is voorzien van een sfeervolle openhaard en een volledig uitgeruste open keuken. Een zithoek waarvan de banken dienst kunnen doen als een tweepersoonsbed, een veranda van 15 m² met uitzicht op de zee. Op de tweede verdieping vindt u de slaapkamer met tweepersoonsbed, lcd-tv en een eigen balkon van 6,5 m². Badkamer met toilet, douche en haardroger.