THERMAE SYLLA HOTEL

Edipsos / Evia

IMG_7897

TWEEPERSOONSKAMER ZWEMBAD- OF PARKZICHT

Luxe kamer met twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed geschikt voor maximaal drie personen. De kamer is van alle mogelijke faciliteiten voorzien zoals, centrale verwarming systeem (in de wintermaanden), airco, tv., radio, telefoon, minibar. Badkamer met alle luxe, badjassen, slippers, bad of douche, haardroger en toilet. Balkon of openslaande deuren vanuit uw kamer met tafel en stoeltjes.

 

IMG_7918

TWEEPERSOONSKAMER MET FRONTAAL ZEEZICHT

Luxe kamer met twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. De kamer is van alle mogelijke faciliteiten voorzien zoals, centrale verwarming systeem (in de wintermaanden), airco, tv., radio, telefoon, minibar. Badkamer met alle luxe, badjassen, slippers, bad of douche, haardroger en toilet. De kamer beschikt over een zogenaamd Frans balkon.

70j

SPA

Spa betekent in de meest originele zin: een gebied met thermaal water. Dit sinds de oudheid, duizenden jaren oude ritueel heeft zich vandaag de dag vertaalt naar naast het nemen van ‘simpele baden’ met het thermale water naar behandelingen en therapieën die hierop aansluiten zoals b.v. het scrubben, modderpackings en andere cosmetische behandelingen. Al onze hotels in noord Evia bieden diverse Wellness-behandelingen aan, naast de dagelijkse spa-baden.

IMG_6141

THERMAAL WATER EN MODDER

De thermale baden van Edipsos zijn bekend vanwege de therapeutische kwaliteiten sinds de 4e eeuw v. Chr. Het water komt van 3000 meter diepte en heeft een gemiddelde temperatuur van ca. 80 graden Celsius. Tijdens de ‘reis’ naar ‘boven’ neemt het water alle rijke mineralen en andere elementen mee zoals; ijzer, calcium, kalium en sulfaat. Deze elementen staan bekend om de heilzame werking voor vele aandoeningen. Daarnaast is een modderpacking ‘aangelengd  met het spa-water’ zeer ontgiftend voor het gehele lichaam. Tijdens een zeer comfortabele behandeling op een waterbed met een heerlijke temperatuur wordt u ‘ingepakt’ en bedekt met de modder in een letterlijk ‘warme deken’. U voelt gelijk de werking van deze behandeling op uw huid maar ook inwendig. De perfecte manier om te ontgiften en te ontspannen! Vele hotels op noord Evia bieden deze behandeling aan.