SUNRISE STUDIOS EN APPARTEMENTEN

Eretria / Evia

Kos, Kreta, Mykonos, Paros, Naxos, Santorini, Evia, Evia-Noord, Evia-Centraal, Evia-Zuid, Evia-Oost,

GRATIS EXCURSIEPAKKET CENTRAAL EVIA

Informatiebijeenkomst

Wij nodigen u van harte uit voor het bijwonen van onze informatiebijeenkomst. U krijgt veel praktische informatie zodat u zich al snel thuis voelt zonder dat er kostbare vakantietijd verloren gaat. U weet zo vanaf het moment van aankomst direct waar u kunt pinnen, waar de winkels zich bevinden, wat de openingstijden zijn en allerlei andere praktische zaken. Ook krijgt u veel bruikbare tips en ideetjes om optimaal van uw verblijf te genieten. Uiteraard bieden wij u een drankje aan om te proosten op een onvergetelijke vakantie.

Welkomstexcursie

Graag laten wij u kennis maken met het gebied rondom Eretria. Wij volgen vanaf Eretria de kustweg richting Chalkida om bij het plaatsje Nea Artaki in het schilderachtige haventje een fotostop te houden. Via het prachtige ‘Toscaanse’ aandoende achterland gaan we naar het bergdorp Steni. Na een korte wandeling door het dorp is het tijd om te lunchen en de lokale specialiteit ‘Kontosouvli’ te proeven. Via het achterliggende gebied met prachtige vergezichten rijden we via Theologos en Gerontas terug naar uw accommodatie.  (Lunch Steni inbegrepen)

Wandeldag

Voor de wandelaars onder u hebben wij ook in dit gebied een prachtige wandeling uitgestippeld, die voor de meesten gasten geschikt is. De wandeling is ongeveer 8 kilometer lang en kent geen extreme hoogteverschillen. De wandeling begint iets stijgend, en loopt vervolgens vrij vlak door en daalt daarna af naar de kust. Goede wandelschoenen zijn aan te raden.

Keuze uit strand of stadsdag

(indien u twee weken verblijft, kunt u uiteraard zelf kiezen voor een afwisselend een dag strand en/of een dag stad).

Stad

Wij brengen u naar de hoofdstad Chalikda, waar u uw eigen tijd kunt indelen en genieten van de vele mogelijkheden die de stad te bieden heeft. Boulevard, winkels, musea of heerlijk wandelen door de straatjes achter de boulevard: stel uw eigen programma samen aan de hand van een lijst met bezienswaardigheden die wij u meegeven.

Strand

Prefereert u een stranddagje dan brengen wij u graag naar een van de prachtige stranden van Drosia, net voorbij de stad, met vele Beach clubs waar het heerlijk toeven is. Behalve heerlijk relaxen aan het strand kunt u ook een leuke wandeling maken langs de kust. Na de lunch gaan we via de stad Chalkida terug om de andere gasten op te halen voordat we u weer afzetten bij de accommodatie. (lunch niet inbegrepen)

In plaats van de wandeldag en de strand – en/of stads dag kunt u ook kiezen voor een dag gratis huurauto (ook als u twee weken verblijft en kiest voor een auto in plaats van voor het gehele gratis excursie pakket, krijgt u een dag gratis autohuur). Dit moet u vooraf bij de boeking doorgeven. De welkomst excursie is altijd inclusief