NEGRO PONTE RESORT HOTEL

Eretria / Evia

18/06/2015 - Anneke & Aart Hoorn

Wij werden bij aankomst hartelijke ontvangen door de manager en staf van hotel Negro Ponte. En voelden ons na 4 jaar weer meteen thuis. Prachtige, schone kamer gekregen, badlinnen wordt dagelijks vervangen. Ontbijtbuffet en diner waren weer voortreffelijk. Heerlijk hotel. Deze accommodatie is echt 5 sterren waard. Veel Franse gasten, zij werden door animatieteam Kappa "vermaakt". Wij Hollanders werden ook gevraagd om mee te doen. Was erg leuk. Aquarunning en aqua aerobic, stretching etc. bij het zwembad. In de avond eventueel meedoen in "Casino". Ook een leuke Griekse dansavond. De gasten werden hartelijk uitgenodigd om mee te doen. Niets moet, alles mag.


Lieve Jacqueline en Carola, ontzettend bedankt, er was jullie weer niets te veel. We hopen in de nabije toekomst weer een ongetwijfeld fantastische Pallas reis mee te maken.
Hartelijke groeten, knuffel, Anneke en Aart Hoorn.

28/10/2014 - Morris, Eva en Tjalien

Lieve Carola, Anne & Alexandra

Dank voor een toptijd op Evia, hotel en reis allemaal vlekkeloos geregeld, wij zijn helemaal blij.

Hotel Negro Ponte is ons prima bevallen. Bediening zeer vriendelijk en behulpzaam. Het is netjes, schoon en de ligging is fantastisch. Qua zwemmen in zee voor de kinderen (8 en 9jaar) volgens mij de beste plek van het eiland, strand loopt langzaam af in zee en qua wind, de meest luwe plek.
Het eten is er heerlijk, voldoende variatie en vrijwel alles wordt in de keuken zelf bereidt, het buffet is zeer uitgebreid.
De introductie dag en alle informatie voorziening is echt een feestje: veel gedetailleerde informatie en persoonlijk toegespitst. We zullen jullie zeker warm aanbevelen bij onze omgeving!  Wie weet tot een volgende reis.

Review toevoegen(*) verplichte velden