EVIA ZUID

Goudgele zandstranden op een steenworp afstand van Athene

14/07/2017 - Jan en Annelies van Alphen
Evia_Dimosari_kloof_wandeling_Prinos_Reizen

Bedankt Micky,
Voor de schitterende Dimosari kloofwandeling en de verzorging van de innerlijke mens! Het was een mooie sportieve dag en we hebben genoten.
Jan en Annelies

23/06/2017 - Jennie & An
Prinos_Reizen_Jennie_en_An_boulevard_Zuid_Evia

We zijn net terug van een leuke vakantie op Zuid Evia. De eerste week hebben we drie excursies gedaan. Eerst natuurlijk de welkomstexcursie met een lekkere lunch! Later die week de Kaiki boottocht en wij hadden de primeur want Micky had dat net eerder die week allemaal geregeld met de kapitein, dus een dikke pluim voor Micky dat er nu ook een boottocht is op Zuid Evia! Aan het einde van de week de Cavo d' Oro autotocht, een belevenis en we hebben veel lol gehad (al werden we af en toe wel wat door elkaar gehusseld op de zand en keienweg). We hebben zeer genoten van dit avontuur met mooie vergezichten en een heerlijke picknick lunch onderweg. Complimenten ook voor de stuurmanskunst van Alexandra !

In de tweede week hebben we samen een auto gehuurd en ik (Jennie) heb nu voor het eerst in mijn leven ook in Griekenland auto gereden. Helaas kunnen we allebei niet goed kaart lezen maar dat mocht de pret niet drukken en totaal hebben we toch maar mooi 314 kilometer gereden.

Micky is een hele goede en relaxte reisleider, een toffe gozer die alles regelt samen met Jacqueline-Alexandra die weer alles van en over Griekenland kan vertellen. En natuurlijk vergeten we ook Carola niet die achter de schermen in Noordwijkerhout alles regelt. Bedankt Pallas Reizen team en tot volgend jaar!

Groetjes en liefs, An en Jennie

01/06/2017 - Dana en Ivo van Heuven van Staereling-Pepels
Prinos_Reizen_Evia_Dana

Op maandag ochtend aangekomen werden we ontvangen met een heerlijk zoet lekkernij op het vliegveld van Athene en nam Micky ons mee in een taxi naar de haven van Rafina. Daar hebben we direct mogen proeven van heerlijke Griekse gerechten tijdens de uitgebreide welkomstlunch in taverne Galini. Vervolgens vertrokken we met een volle buik met de veerboot naar het eiland Evia naar het mooie Anastasia hotel in Karystos. Het uitzicht vanuit de kamer op zee was meer dan prachtig!

Reisleider Micky heeft ons vervolgens tijdens ons verblijf de meest mooie plekjes laten zien tijdens de diverse excursies waar we erg van genoten hebben. Tijdens de welkomstexcursie bezochten we het kasteel Kastro Rosso boven op de berg en kregen we een heerlijke lunch aangeboden. Ook de wandeldag was erg mooi en op het einde van de wandeling kwamen we wel op een heel speciaal plekje terecht, een vrouwtje op leeftijd, mevrouw Zoë, waar we met Micky een bakje koffie gingen drinken. Hier zouden we zonder Micky nooit gekomen zijn en juist het contact met de lokale bevolking was erg speciaal. Ook zijn we gaan snorkelen waarbij we op een eilandje op een prachtig strand terecht kwamen. Verder hebben we in een restaurant bovenop een berg gedineerd met de andere gasten van Pallas Reizen en ook weer in een restaurant wat we anders zelf nooit gevonden hadden zonder Micky. Wat we ook wenste het werd direct geregeld en we voelden ons erg speciaal!

We hebben een hele fijne vakantie gehad !

22/05/2017 - Anke Kroon
Evia_Prinos_Reizen_review_Kroon

Al heel wat keren ben ik in Griekenland geweest, en dan voornamelijk de kleinere eilandjes, niet die grote toeristische! Ik zocht een eiland en dan het liefst ergens aan de westkant van een eiland want ik wilde de zonsondergangen goed kunnen bewonderen en fotograferen. Ik koos voor Zuid Evia.

Micky, de reisleider was ook een gouden gozer, met een app’je kon ik hem makkelijk bereiken als ik iets wilde vragen, 2x een wandelexcursie met hem gelopen, waarvan 1x dus alleen met hem, als privégids, was erg gezellig. Ik zou een scooter voor 3 dagen van Pallas Reizen kado krijgen, omdat ik het heerlijk vind rond te rijden en alles te ontdekken, maar buiten hun schuld om ging dit niet door en heb ik voor 5 dagen een auto gehuurd, waarvan Pallas Reizen van de eerste 3 dagen de helft heeft betaald. Een leuke Opel Corsa automaat, gelukkig kon ik een TomTom bij huren, want anders reed ik daar nu nog rond, want van die Griekse wegenaanduidingen snapt niemand iets, die geen Grieks heeft gehad op school.
Ook de snorkelexcursie was de moeite waard, leuk om in zo’n boot met een joekel van een motor erop, over de zee te racen. Gelukkig wel een wetsuit gekregen, want het water was nog best fris, zeker na de 2 dagen regen en onweer die we hadden, terwijl in Nederland de mussen bijna van het dak vielen door de hitte!
Bijna 2 weken heb ik de zwerfpoezen die rondhingen bij de vuilnisbakken droogvoer gebracht, want wat zijn dat een stumpers! Er is 5 kilo aan brokjes doorgegaan. Het enigste wat ik wel miste waren de mooie witte dorpjes met die leuke witte straatjes, maar daar moet ik voor op de Cycladen eilanden zijn.
Om voor de terugreis op tijd op het vliegveld te zijn reed de taxichauffeur flink door, maar ruimschoots op tijd arriveerde ik in Athene.
Kortom, het was een fijne vakantie en de vele extra’s die Pallas Reizen gratis biedt, daar kunnen veel reisorganisaties een voorbeeld aan nemen!
Dus Pallas team, ik kom zeker weer eens bij jullie terug!!
Hartelijke groeten,  Anke

20/06/2016 - Han en Hans Smit
Prinos_Reizen_Zuid_Evia_DSC6247

De vele activiteiten die jullie op Zuid Evia, voor ons hebben georganiseerd, de heerlijke maaltijden bij o.a. Agoni en alle aandacht die we kregen, hebben er aan bijgedragen dat we een heerlijke week hebben gehad.

Over Micky kunnen we kort zijn: een geweldige aanwinst voor het Pallas team! Hij is vriendelijk, gastvrij, attent, zorgzaam en heeft creatieve ideeën. Bovendien is het gewoon een heel gezellige en lieve jongen.

23/09/2016 - Marianne Hartmanns & Elly van Beek
06_09_2016_Evia_Zuid

Eén vakantie op Evia is bij lange na niet voldoende om het eiland te leren kennen. Nog maar een keer terug dus… En wat hebben we weer genoten! We maakten een spannende jeepsafari en kwamen zo op plekken die voor de 'gewone' toerist niet zo toegankelijk zijn. Waar de natuur overweldigend is, met hoge bergen, fantastische uitzichten en prachtige stranden in de diepte. We luierden op mooie strandjes, waar we - heel luxe - door de eigenaar van het hotel (Marmari Bay) naartoe werden gereden. We hebben een spectaculaire boottocht gemaakt met Dikelas, gesnorkeld en gezwommen in "vergeten" baaitjes, een fantastische dag! We hebben zomaar een dagje gelezen aan een rustig zwembad, het seizoen liep een beetje ten einde, wat wij erg fijn vinden… Heerlijk gegeten in de tavernes waar we altijd heel gastvrij zijn ontvangen. Kortom: Genieten met een hoofdletter G. En dan hebben we het alleen nog maar over het zuiden van Evia. Reden genoeg om ook eens een bezoek te brengen aan Noord-Evia en (opnieuw) aan Midden-Evia.. Nog vele vakanties te gaan!
Ruim twee weken voelden we ons zó welkom overal. Waren we gasten die op alle fronten werden verwend en gekoesterd. Natuurlijk niet in de laatste plaats door de goede zorgen van de Pallas reisleiding.. Dank Alexandra en Mickey, voor jullie geweldige inzet!

Review toevoegen(*) verplichte velden