EVIA NOORD

Het groenste gebied van Griekenland

05/08/2016 - Oscar & Yvonne

Lieve Alexandra,

Ontzettend bedankt voor de mooie excursies die je voor ons verzorgd hebt. We hebben genoten, ook van je gezelschap en alle mooie verhalen. We hebben weer een super vakantie met Pallas gehad.
De eerste keer waren we al verbaasd over alle persoonlijke aandacht, de super service, de goede organisatie en niet te vergeten de prachtige bestemmingen en accommodaties, maar in deze combireis Pilion & Noord Evia is dat weer overtroffen.

30/07/2016 - Fedra & Galina
Fedra_en_Galina-_Prinos_Reizen_gasten

Helaas zit onze vakantie erop. Wij blikken terug op ontmoetingen met superfijne mensen op een prachtig eiland. De excursies hebben ons laten proeven van authenthiek Evia, een onvergetelijke indruk... wij konden ons geen betere gids wensen... dikke merci Alexandra voor de gemoedelijke, ongedwongen sfeer, de bijzondere anekdotes... de "eigen" touch!!! Astrid en familie zullen we ook niet gauw vergeten... en dan hebben we het niet alleen over de sublieme keuken van Aithrion en de locatie!!!
Wij willen jullie allen nog eens extra danken voor een excellent georganiseerd verblijf in Evia. Nooit hebben wij zo'n persoonlijke service ervaren en ons welkom gevoeld!!! Wij bevelen jullie zeker aan in onze familie- en vriendenkring!!!
Zelf doen wij beslist opnieuw beroep op jullie in de toekomst!!!

Review toevoegen(*) verplichte velden