HERMES SPA HOTEL

Edipsos / Evia Noord

GRATIS EXCURSIEPAKKET NOORD EVIA

Informatiebijeenkomst

Wij nodigen u graag uit voor onze informatiebijeenkomst om met een drankje te proosten op een mooie vakantie op Evia. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u van ons heel veel praktische informatie, zodat u gemakkelijker uw weg vindt op dit mooie eiland. Zo gaat geen kostbare vakantietijd verloren aan het ‘uitzoeken’ van allerlei zaken die voor u van belang kunnen zijn. Bovendien krijgt u niet
alleen uitgebreid uitleg over onze unieke excursiemogelijkheden, maar ook tips ingeval u er op eigen gelegenheid op uit wilt trekken. ‘Yamas!’ op een onvergetelijke vakantie!

Welkomstexcursie

Om u zo snel mogelijk een indruk te geven van de onbegrensde mogelijkheden in dit gebied nemen wij u mee op een bijzondere welkomstexcursie. waarbij u kennismaakt met de noord- en westkust van Noord-Evia. Uiteraard zal een bezoek aan Isteia, Orei en Edipsos niet ontbreken.
Op een unieke locatie wordt gepauzeerd voor een lunch en/of zwemstop. Voor de liefhebbers bestaat de mogelijkheid om in Edipsos kennis te maken met de gunstige invloed van het thermale water: na 20 minuten heerlijk ontspannen keert u als herboren terug naar uw accommodatie.

Wandeldag

Zoals u van ons bent gewend bieden wij de liefhebbers onder u een fantastische wandeldag aan. Als u alleen mee wilt naar het eindpunt dan is dat natuurlijk geen probleem. Op deze manier kunnen zowel wandelaars als niet-wandelaars genieten van een heerlijke dag! De wandeling is voor veel gasten heel goed te doen, het parcours is niet al te zwaar en ca. 8 km. lang. Alle deelnemers verzamelen zich bij het beginpunt van de wandeling, waarna de wandelaars onder u met onze reisleiding meegaan om te genieten van een prachtige wandeling met onderweg uitzonderlijk mooie vergezichten. De niet-wandelaars worden naar het eindpunt gebracht, waar we elkaar na
afloop van de wandeling weer ontmoeten om samen nog een paar heerlijke uren aan het strand door te brengen en/of te lunchen.

Avondtransfer

Om u te laten kennismaken met leuke dorpjes en traditionele eetgelegenheden in de omgeving bieden wij u elke week een avondtransfer aan. De avondtransfers zullen wekelijks worden afgewisseld zodat u bij een tweewekelijks verblijf ook twee verschillende lokaties kunt bezoeken.

Gratis auto

In plaats van de wandeldag en de wekelijkse avond-transfer kunt u kiezen voor een dag gratis autohuur. Dit moet u wel vooraf bij uw boeking doorgeven.