ALTAMAR HOTEL

Pefki / Evia Noord

07/07/2015 - Dorien & Simon

We hebben een hele fijne tijd gehad in hotel Altamar. Een mooie,ruime en lichte kamer met een groot balkon en uitzicht op zee. Al het personeel is zeer correct en vriendelijk en ze creëren een prettige sfeer. Niets is hen teveel.

Iedere dag heerlijk ontbijten met elke keer weer een andere verrassing. Zoet en hartig,allemaal lekker, de tomaten met peper,feta en oregano waren voor ons favoriet. Zo ontzettend lekker! Als we in de middag bij het zwembad waren genoten we van een overheerlijke wrap met tonijn en een lekkere salade. Ook s' avonds aten we vaak bij het hotel wat we normaal gesproken niet gewend zijn om te doen, maar het diner was zo ontzettend lekker. Niet onbelangrijk is dat de prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed was. We hebben genoten van onze vakantie !

18/06/2015 - Han en Hans Smit

Ons ontvangst in hotel Altamar was erg vriendelijk. Erg leuk was dat vlak nadat we waren aangekomen Jacqueline-Alexandra zelf ook aankwam om ons persoonlijk te begroeten. Zij heeft daarbij voor een heerlijk welkomstdiner gezorgd. Ook het programma voor de volgende dagen, avondtransfer en wandeling waren prima geregeld. Erg leuk was dat we aan het eind van de wandeling wederom een heerlijk diner kregen aangeboden. De wandelgids Adonis is een leuke, vriendelijke jongeman.

De mensen van hotel Altamar zijn erg vriendelijk en gastvrij. Wij hadden een moderne schone kamer met als enig minpuntje de douche die iets minder prettig in gebruik was. Het ontbijt is er zeker goed te noemen. De keuken van Altamar is erg goed en de prijzen van de maaltijden (en de wijn) zijn zeer gunstig.

Noord Evia is een mooie groene omgeving met mooie stranden. Leuke dorpjes en haventjes. Pefki heeft een gezellige boulevard met veel restaurantjes. Het souvenirwinkeltje in Aghios Georgios is de reis wel waard. De transfer voor de terugreis was ook prima in orde. Door Altamar was een ontbijtpakket geregeld voor onderweg.

We kunnen terugzien op een fijne geslaagde vakantie die evenals in voorgaande jaren weer prima was geregeld door Prinos.

24/06/2014 - Jennie Hofman
1024x768_bestfit__178_

Ik ben net een paar dagen terug van Noord Evia, en heb het goed naar mijn zin gehad.
Hotel Altamar is een heel goed hotel met hele aardige lieve mensen, en ze zijn zeer behulpzaam. De kamers zijn ruim en keurig schoon. Een echte aanrader dus.

Ik heb 2 excursies gedaan de noordtoer en de jeepsafari. En we hadden ook nog wat gratis uitjes van Prinos heel leuk allemaal. Verder hebben we ook nog 3 dagen een auto gehuurd helemaal leuk. Pefki is een klein plaatsje met veel tavernes en een grote boulevard. Er is hier ook een heel lang strand. Prokopi en Limni zijn ook erg mooie plaatsen . Als je het treft dan maak je in Prokopi in de kerk een doopdienst mee. In Ellinika kan je heel goed eten bij Restaurant AITHRION.

Lief Prinosteam het was weer SUPER tot volgend jaar.

Groetjes Jennie

Review toevoegen(*) verplichte velden