EVIA CENTRAAL

Traditioneel en authentiek

06/10/2016 - Wouter en Maria de Vos

Juist terug van een zonovergoten vakantie op Evia in Eretria waar we verbleven in het Avantis hotel. Zowel de heen- als de terugreis, Airport Eindoven – Athene v.v., is zeer vlot verlopen. Een van ons is gehandicapt, de service op beide vliegvelden is hartverwarmend. Telkens stond een rolstoel te wachten, en na de check–in werd de rolstoel overgenomen door een personeelslid die je dan naar een gemotoriseerde lift begeleidde, vervolgens naar het vliegtuig en tot je zitplaats bracht.

Op Athene stond Jacqueline-Alexandra klaar met water en een versnapering, om ons via een maaltijd bij taverna Romeo naar het Avantis Hotel te brengen. Het gezellige stadje Eretria, zeer nabij gelegen, heeft voldoende eetgelegenheden, winkeltjes, een museum en enkele opgravingen.

In de omgeving zijn leuke dorpjes en er zijn veel bossen met voldoende wandelwegen. Heb je de beschikking over een auto dan zijn er talloze plekjes die uitnodigen om bezocht te worden. Voor mensen die niet goed ter been zijn, zelf loop ik met een rollator, het hotel en haar omgeving zijn zeer goed begaanbaar.

Review toevoegen(*) verplichte velden