AVANTIS SUITES HOTEL

Eretria / Evia Centraal

06/10/2016 - Wouter en Maria de Vos

Daar wij dit hotel reeds voor het derde jaar bezochten was het een soort thuiskomen. De geur van het groen en de zee.
Nog steeds krijgen wij de indruk van een goed onderhouden en schoon complex. Ook de suite die we hadden gaf dezelfde indruk, en de bedden zijn nog steeds uitstekend!
Het hotel Avantis heeft een heerlijke keuken en het dagelijkse ontbijt is om je vingers bij af te likken. Een paar meter voor je eigen terras ligt het zwembad met een afgescheiden gedeelte voor kleine kinderen. (het water van dit bad zou wel iets warmer kunnen).
Tussen het bad en het strand ligt het terras met de gezellige bar. Meteen hieraan grenzend ligt het strand met parasols en ligbedden, waar het personeel ook naar wens het bestelde hapje en drankje bezorgd.

30/09/2014 - Joke en Ad

Avantis heeft appartementen en suites, heerlijk kleinschalig hotel met alle faciliteiten, rustig gelegen aan de rand van Eretria. Het heeft een uitstekende keuken een mooi groot terras en zwembad. Langs het strandje staan voldoende ligstoelen waarvan gebruik gemaakt kan worden. De zee loopt hier rustig af naar diep. Gedeeltelijk zand en kiezel strand en het strand wordt dagelijks schoongemaakt. Dagelijks worden de kamers schoongemaakt wat zeer grondig wordt uitgevoerd. Stoelen, banken en bedden zijn van goede kwaliteit. De eigenaar is een zeer vriendelijke man die je graag te woord zal staan en helpt waar mogelijk. De keuze aan restaurants in Eretria is groot, van authentiek tot modern. Hier zijn geen opdringerige restauranteigenaren. UIteraard proberen ze je binnen te lokken met een uiterst vriendelijk woord, slechte restaurants zijn wij niet tegengekomen.
Met Avantis als uitstekende verblijfplaats kunt u genieten van de echte griekse gastvrijheid. Eretria is een uitstekende basis om delen van Evia te ontdekken vanwege de centrale ligging.

Review toevoegen(*) verplichte velden