ATRION HIGHLAND HOTEL

Elatohori / De Olympische Riviera

Atrion_superior_room_Prinos_Reizen

SUPERIOR TWEEPERSOONSKAMER 20 M²

Elegant gedecoreerde kamer met zowel modern als traditioneel meubilair. De kamer is geschikt voor maximaal drie personen.Twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Openhaard, bureau, flat-screen satelliet tv en koelkastje. Gratis Wifi. Klassiek ingerichte badkamer met douche, gratis miniatuur toiletartikelen, haardroger en toilet. De kamer heeft uitzicht op de bergen en het dorp Elatohori.

Atrion_Deluxeroom_Prinos_Reizen

SUPERIOR DELUXE TWEEPERSOONSKAMER 25 M²

Inrichting gelijk aan de Superior tweepersoonskamer maar ruimer in oppervlakte. De kamer is geschikt voor maximaal drie personen.

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Atrion_Junior_Suite_Prinos_Reizen

JUNIOR SUITE 30 M²

Inrichting gelijk aan de tweepersoonskamer ( zie bovenstaand) maar ruimer in oppervlakte, hierdoor is er extra zitgedeelte in de Junior Suite. De Junior Suite is geschikt voor maximaal drie personen. Een tweepersoonsbed en een extra bedbank. Extra faciliteiten badkamer: Badjassen en badslippers. Uitzicht zowel op het dorp Elatohori als op de bergen.

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Atrion_Junior_Suite_Loft_Prinos_Reizen

JUNIOR SUITE LOFT 30 M²

De Junior Suite loft ligt onder het schuine dak en is geschikt voor maximaal twee personen. Inrichting is gelijk aan de Junior Suite.

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Atrion_de_luxe_suite_prinos_reizen

DELUXE SUITE 50 M²

Zeer luxe ruime suite. Ruime zithoek, tweepersoonsbed en een open hydromassagebad. De suite is geschikt voor maximaal twee personen.

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.