COMBINATIEREIS SAMOS-PATMOS-IKARIA-SAMOS

Samos

Patmos, chora, klooster, apostel Johannes, Handelingen, klooster Patmos, Prinos Reizen,combireizen

SAMOS-PATMOS-IKARIA-SAMOS

Programma van dag tot dag

Dag 1.

Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar Samos. Hier wordt u opgewacht door de taxi die u naar uw overnachtingshotel in Pythagorion brengt. Hier verblijft u op basis van logies en ontbijt in een tweepersoonskamer. Bijvoorbeeld in hotel Pegasos, of gelijkwaardig.

Het leuke en schilderachtige havenplaatsje Pythorgion heeft vele taverna’s, restaurantjes en cafeetjes langs de mooie vissershaven.

Dag 2 tot dag 7

U wordt opgehaald voor uw transfer met uw bagage naar de haven van Pythagorion, Samos-stad of Karlovasi. Al naar gelang waar de ferry vanaf Samos naar Patmos vertrekt. Overtocht is ca. 1 ½ uur. In de haven van Patmos wordt u opgewacht door de taxichauffeur die u naar het hotel van uw keuze op Patmos brengt. Hier verblijft u 5 nachten op basis van logies en ontbijt. Paradise hotel of het Skala hotel.

Dag 7 tot dag 13

Transfer vanaf het hotel naar de haven van Patmos vanwaar u vertrekt voor uw overtocht naar Ikaria. De overtocht is ca. 1 uurtje. Bij aankomst op Ikaria wordt u opgewacht door de taxichauffeur die u naar de accommodatie van uw keuze brengt. U verblijft 6 nachten in een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt op Ikaria in hotel Erifoli.

Dag 13 tot dag 17

Transfer vanaf het hotel naar de haven van Ikaria. Hier vertrekt u met de ferry naar Samos. De overtocht duurt wederom ca. 1 ½ uur. Bij de haven op Samos wordt u opgewacht door de taxichauffeur die u naar de accommodatie Aromnia Beach hotel bij Kokari. Hier verblijft u in een superior zeezichtkamer voor 5 nachten.

Dag 18

Transfer vanaf het hotel op Samos naar de luchthaven van Samos waar u met Transavia vertrekt voor uw terugvlucht naar Amsterdam.