COMBINATIEREIS ASTYPALEA-AMORGOS-FOLEGANDROS EN SANTORINI

Astypalea

Amorgos, Cycladen eilandcombinatiereis, Pallas Reizen, kleinschalig Griekenland

PROGRAMMA VAN DAG TOT DAG

Dag 1 t/m dag 4

Vertrek met Transavia vanaf Amsterdam naar Athene, aansluitend uw binnenlandse vlucht vanaf Athene naar Astypalea. Hier wordt u opgewacht door de autoverhuurder. U verblijft in het complex Kilindra, een de luxe studio of het boutique hotel Kallichoron Art Boutique hotel of Tholaria Boutique hotel. Alle accommodaties liggen in het hoofdstadje Chora. U verblijft hier 4 nachten op basis van logies en ontbijt.

Dag 5 t/m dag 8

Vertrek vanaf Astypalea naar Amorgos met de ferry. Op Amorgos wacht de autoverhuurder bij de haven op om u de huurauto uit te leveren. U verblijft in Vigla hotel, of Lakki Village of Aegialis hotel alle accommodaties liggen in de nabijheid van het hoofdstadje. U verblijft hier 4 nachten op basis van logies en ontbijt

Dag 9 t/m dag 12

Vandaag zet u de reis voort naar Folengandros. Bij de haven krijgt u de huurauto uitgeleverd. U verblijft in het Chora resort hotel in de hoofdstad van het eiland Folegandros. U verblijft hier 4 nachten op basis van logies en ontbijt.

Dag 13 t/m dag 15

Op deze dag gaat u van Folegandros naar Santorini voor het laatste deel van uw combinatiereis. In de haven van Santorini krijgt u de huurauto uitgereikt en u gaat naar Kamari (9 km vanaf Fira, de hoofdstad van waar u in de haven aankomt). U verblijft 3 nachten in het Atlas hotel of een gelijkwaardig hotel.

Dag 16

U levert de huurauto in op de luchthaven van Santorini. U vliegt met Transavia terug naar Amsterdam.