SEA VIEW RESORT APARTHOTEL

Karfas / Chios

Chios_Seaview_studio_tuinzicht_Prinos_Reizen

STUDIO SUPERIOR TUINZICHT 35 M²

Zeer royale studio die van alle comfort en luxe voorzien is geschikt voor maximaal drie personen. Woon-/slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een bedbank. Kluisje, airconditioning, sateliet tv, radio en telefoon. Volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur zoals oven, vier elektrische kookplaten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en broodrooster. Badkamer met bad of douche, haardroger en toilet. Balkon of terras met zitje.

Seaview_Studio_zeezicht_Chios_Prinos_Reizen

STUDIO SUPERIOR ZEEZICHT 35 M²

Zeer royale studio die van alle comfort en luxe voorzien is geschikt voor maximaal drie personen of twee personen en twee kinderen tot en met 11 jaar. Woon-/slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een bedbank. Kluisje, airconditioning, sateliet tv, radio en telefoon. Volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur zoals oven, vier elektrische kookplaten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en broodrooster. Badkamer met bad of douche, haardroger en toilet. Balkon of terras met zitje en uitzicht op de Egeïsche zee.

Seaview_resort_Chios_Appartement_Prinos_Reizen

PREMIUM APPARTEMENT ZEEZICHT 45 M²

Inrichting en faciliteiten zoals beschreven bij studio alleen met aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en twee sofaslaapbanken. Het appartement is geschikt voor maximaal vier personen.

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.