FLY & DRIVE CHALKIDIKI NOORD-GRIEKENLAND

Ouranoupolis / Chalkidiki

Panteleimonos klooster Athos, Russisch klooster Athos, Agion Oron, Ouranopolis, Chalkidiki

PROGRAMMA VAN DAG TOT DAG

Dag 1 t/m 5 (luchthaven-hotel Ouranoupolis 117 km)

Vanaf Amsterdam vliegt u naar Thessaloniki. Hier staat de autoverhuurder u op te wachten om u de auto uit te leveren. Een B-cat, Toyota Yaris of gelijkwaardig. U heeft op voorhand al uitgebreide informatie toegestuurd gekregen met routesuggesties en restauranttips, goede kaart van Chalkidiki. U rijd vanaf de luchthaven naar Ouranoupolis. U overnacht in een goed 4* hotel op basis van beschikbaarheid, b.v. Akrathos hotel, Aristotelis hotel, Akti Ouranoupolis Hier verblijft u 5 nachten op basis van logies en ontbijt.

Dag 6 t/m 10 (Ouranoupolis-Elea Village hotel, Nikiti 72 km)

Vandaag rijdt u naar Sithonia, naar de accommodatie Elea Village, gelegen bij het gezellige toeristenplaatsje Nikiti. Dit is een ideale basis om Sithonia en het achterland van Chalkidiki verkennen. Hier verblijft u 5 nachten op basis van logies en ontbijt.

Dag 11 t/m 15 (Nikiti-Blue Bay Village hotel, Afytos 77 km)

U rijdt vandaag naar Kassandra, naar de accommodatie Blue Bay Village hotel bij Afytos. Vanaf hier kunt naar allerlei leuke toeristenplaatsjes in de omgeving, maar ook is een dag naar Thessaloniki een aanrader.

Dag 16 (Afytos-luchthaven Thessaloniki, 80 km)

Op de luchthaven wordt u opgewacht door de autoverhuurder die de auto weer inneemt. Wij hebben u op voorhand ingecheckt en de boardingpassen krijgt u van het hotel in printversie. 

Akrathos Beach hotel Ouranoupolis

AKRATHOS BEACH HOTEL OURANOUPOLIS ATHOS

Tweepersoonskamer ( 1-3 pers.)

Sfeervolle en verzorgde kamers met satelliet TV, koelkastje, airconditioning, zitje en telefoon. In de kamer staat een bank die eventueel als derde bed gebruikt kan worden. Badkamer met klein bad of douche en toilet. Balkon met zitje.

Elea Village hotel Sithonia Chalkdiki Nikiti Griekenland Fly & Drive programma

ELEA VILLAGE NIKITI SITHONIA

Tweepersoonskamers 21 m2

Comfortabele kamer geschikt voor maximaal drie personen. Tweepersoonsbed, airconditioning, koelkastje, satelliet tv en gratis Wifi. Voor een derde persoon wordt een extra eenpersoonsbed bijgeplaatst. Badkamer met douche, haardroger en toilet. Balkon of terras met uitzicht op de tuin of de zee.

Blue Bay Village Afytos Kassandra Griekenland Chalkidiki Fly & Drive programma Noord Griekenland

BLUE BAY VILLAGE AFYTHOS KASSANDRA

Standaard tweepersoonskamer 24 m²  ( 1-3 personen of 2 personen en 1 kind t/m 11 jaar)

De ruime en luxe kamers bevinden zich in het hoofdgebouw en zijn ingericht in een combinatie van traditioneel en modern design. Groot tweepersoonsbed, airconditioning, koelkastje, satelliet tv, telefoon en kluisje. Badkamer met bad of douche, haardroger, toiletartikelen en toilet. Balkon met zitje en zijzeezicht.