CHALKIDIKI

Het onontdekte Griekenland

Vakantie Chalkidiki

Met veel enthousiasme presenteren wij u het schiereiland Chalkidiki als vakantiebestemming. Chalkidiki hoort bij Macedonië, de meest noordelijke provincie van Griekenland en staat bekend als 'groene provincie'. Chalkidiki geldt als mooiste streek van dit gebied. Het bezit vele mooie stranden, maar ook prachtige bossen, uitgestrekte vlaktes, heuvelachtige gebieden en zelfs bergen. Het heeft een oppervlakte van 2945 km² en de vorm lijkt een beetje op een hand met drie vingers. Het gebied met de prachtige meren Voli en Koronia vormen de 'pols' en de drie schiereilanden Kassandra, Sithonia en Athos zijn de 'vingers' van de hand.

De drie schiereilanden zijn allemaal goed bereikbaar vanaf de luchthaven van Thessaloniki. Prinos Reizen stelde een aantal unieke reizen voor u samen naar Chalkidiki. U kunt ervoor kiezen om een van de schiereilanden te bezoeken maar u kunt ze uiteraard ook onderling combineren. U vliegt naar Thessaloniki en neemt daar de huurauto in ontvangst waarmee u vervolgens zelf naar het door u gekozen schiereiland rijdt. Daarnaast is het ook mogelijk om de reis te combineren met een verblijf van een paar dagen in de bruisende stad Thessaloniki. Maak uw wensen kenbaar en wij zullen u een mooi vrijblijvend aanbod doen!

De adembenemende natuur, prachtige stranden en zeer gastvrije bewoners van Chalkidiki zijn alle facetten die een Griekenlandvakantie zo bijzonder maken. U zult verrast zijn!