VILLETTE ADONIS AGIOS PETROS

Agios petros / Andros

De Cycladen Villa’s en de Villette Adonis zijn gelegen op privé terrein en wordt door de familie Tentomas zelf gerund. De vakantiehuizen van Villette Adonis op Andros zijn gesitueerd aan de mooiste kant van de heuvel in een ecologische omgeving met zeezicht vlakbij het dorp Agios Petros. De 12 individuele huizen liggen verspreid over twee heuvels op een grondstuk van 39.000 vierkante meter. Tussen de twee heuvels loopt een beek welke in de zomer droog staat en in de wintermaanden water bevat. Het complex is een oase aan de Egeïsche Zee, daar waar het ‘speciale licht van de Egeïsche Zee’ zichtbaar is in al haar schoonheid. De villa’s worden omgeven door een prachtige natuurlijke bijzonder charmante tuin. De vele olijfbomen, fruitbomen, sinaasappel-, en citroenbomen complementeren het geheel.

Het complex Villette Adonis is ideaal voor gasten die rust hoog in het vaandel hebben staan, voor gezinnen met kinderen en natuurliefhebbers, kortom voor iedereen die weg wil van ‘massatoerisme’. Voor de gasten die naast het genieten van een relaxte vakantie ook actief bezig willen zijn met bijvoorbeeld schilderen, dansen of yoga is er een speciale ruimte beschikbaar op het terrein. 

Daarbij heeft elk vakantiehuis heeft zijn eigen privé tuin. In de grote tuin staat het u vrij om het aanwezige fruit van het seizoen voor eigen gebruik te plukken.

Ligging:

Villette Adonis en de Cyladen villa’s liggen op slechts 5 kilometer van de haven van Gavrio en op 5 minuten rijden van het prachtige zandstrand van Agios Petros. Het dorp ligt op loopafstand (400 m.). Enkele taverna’s zijn te vinden bij het strand van Agios Petros. In Gavrio zijn meerdere taverna’s, restaurants en winkeltjes hier treft u ook pinautomaten aan, een apotheek, het postkantoor en banken.

Faciliteiten:

Privé terrein met fruit- en citrusbomen waar de gasten het fruit van het seizoen gratis kunnen plukken. Speciale ruimte voor activiteiten. Alle huizen zijn voorzien van gratis WLAN en gratis gebruik van de centrale wasmachine.

TROEVEN

  • Gratis excursiepakket
  • Welkomstlunch