MARE E VISTA HOTEL

Batsi / Andros

ApartmentBedroom

TWEEPERSOONSKAMER ZEEZICHT

Tweepersoonskamer geschikt voor maximaal twee personen. Alle kamers zijn onderling verschillend ingericht in de typische eilandstijl en hebben een warme, gezellige uitstraling. Entree, badkamer met douche, toilet en haardroger. De slaapkamer is via een trap bereikbaar, twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Airconditioning, satelliet tv, telefoon en koelkastje. Groot terras/balkon met zitje (niet overdekt) met uitzicht op zee. Als u moeilijk ter been bent raden wij u aan een appartement type A te boeken, deze zijn met de lift bereikbaar.

VerandaView

APPARTEMENT TYPE A

Het appartement type A is geschikt voor maximaal twee personen. Woonkamer met satelliet tv, telefoon, zonder airconditioning. Kitchenette, badkamer met douche, toilet en haardroger. Aparte slaapkamer met airconditioning en twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Groot gemeubileerd verandabalkon (niet overdekt).

ApartmentLivingRoom

FAMILIE APPARTEMENT TYPE B

Het familieappartement type B is geschikt voor maximaal twee volwassen personen en twee kinderen t/m 11 jaar. Tweekamerappartement met woonslaapkamer met twee gemetselde bedbanken (waar eventuele kinderen kunnen slapen) met satelliet tv, telefoon. Deze ruimte beschikt niet over airconditioning. Kitchenette, badkamer met douche, toilet en haardroger. Aparte slaapkamer met airconditioning en twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Groot verandabalkon met zitje (niet overdekt).

 

FamilySuite

FAMILIE SUITE

De familie suite is geschikt voor maximaal vier personen. Het familie suiteappartement beschikt over twee aparte slaapkamers met airconditioning, twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed, satelliet tv en aparte badkamers met douche, toilet en haardroger. De slaapkamers hebben een eigen veranda met zitje (niet overdekt).
Telefoon en koelkastje. De familie suite is bijzonder geschikt voor families met kinderen ouder dan 11 jaar of bevriende stellen / echtparen.

 

FamilyHouse

FAMILIEHUIS / MAISONNETTE

De familie maisonnette bestaat uit twee verdiepingen en is geschikt voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen. Op de eerste verdieping bevindt zich een aparte slaapkamer met airconditioning en twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Een woonslaapkamer met twee gemetselde bedbanken (waar eventuele kinderen kunnen slapen) met satelliet tv, telefoon. Deze ruimte beschikt niet over airconditioning. Kitchenette, badkamer met douche, toilet en haardroger. Veranda met zitje (niet overdekt).
Op de tweede verdieping bevindt zich een aparte slaapkamer met airconditioning en twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed met satelliet tv. Badkamer met douche, toilet en haardroger. Groot verandabalkon met zitje (niet overdekt).