KRINOS SUITES HOTEL

Batsi / Andros

Junior_Suite_Krinos_Andros_Prinos_Reizen

JUNIOR SUITE 45 M²

De Junior Suites zijn geschikt voor twee personen en een kind tot 11 jaar. De zeer luxe Juniorsuite is ingericht met een goed uitgeruste keuken. Woonkamer met airconditioning, lcd-flatscreen tv in woon- en slaapkamer, Hi-Fi radio en cd-speler, gratis Wifi, telefoon, kluis. De sofabedbank in de woonkamer kan dienst doen als bed voor een kind. Ruime ergonomische badkamer met bad, haardroger, toiletartikelen, badjassen, slippers en toilet. Slaapkamer met luxe tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden van het merk Coco-mat. De suites liggen verspreid over het hoofdgebouw en twee bijgebouwen. Balkon met zitje en zeezicht.

Superior_Suite_Krinos_Andros_Prinos_Reizen

SUPERIOR SUITE 50 M²

De Superior Suites zijn luxe ingericht en geschikt voor twee personen en een kind tot 11 jaar. Woonkamer met airconditioning, lcd-flatscreen tv in woon- en slaapkamer, Hi-Fi radio en cd-speler met Ipod station, gratis Wifi, telefoon, kluis. De sofabedbank in de woonkamer kan dienst doen als bed voor een kind. Ruime ergonomische badkamer met bad, haardroger, toiletartikelen, badjassen, slippers en toilet. Slaapkamer met luxe tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden van het merk Coco-mat. De Superior suites liggen verspreid over het hoofdgebouw en twee bijgebouwen. Balkon met zitje en zeezicht.

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Grand_Suite_Krinos_Andros_Prinos_Reizen

EXECUTIVE GRAND SUITE 55 M²

Hotel Krinos Suites beschikt in het traditionele hoofdgebouw over twee Grand Suites geschikt voor drie personen. Deze grand suites hebben een adembenemend uitzicht over zee. De inrichting is gelijk aan de andere kamertypes. Groot balkon of veranda met zee- en tuinzicht.

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.