ALONISSOS

Eiland voor de natuurliefhebber en rustzoeker

DSC07092

STRANDEN

Agios Dimitrios

Agios Dimitrios loopt prachtig door in de bocht en is net zoals de andere stranden met turquoise zeewater. Abosoluut niet toeristisch, hier kunt u zeker een paar ontspannen uurtjes doorbrengen.

Chrysi Milia (gouden appelen)

Dit unieke strand ligt bij onze accommodatie Alonissos Beach Bungalows & Suites. Hier groeien de pijnbomen tot op het strand. Chrysi Milia, vier kilometer ten noorden van Patriti, is een rustig strand en ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Tzortzi Gialo

Is een ander (ook kindvriendelijk) strand op Alonissos met fijn zand en een langzaam aflopende zee.

Kokkinokastro

Een mooi zandstrand met roodbruin zand en hoge kliffen op de achtergrond.

Leftos Gialos

Leftos Gyalos ligt fraai in een groene baai met olijfbomen die tot bijna op het strand groeien. In de tavernes aan het strand en tussen de olijfbomen staat veel verse vis op het menu en is het genieten van een rustige zomermiddag met een schitterend uitzicht op zee. Wist u dat er meer dan 300 verschillende vissoorten in de zee bij Alonissos voorkomen, logisch dat vis een gerecht is dat elke taverna op het eiland op het menu heeft staan. En een ultiemer vakantiegevoel dan genieten van een voortreffelijke maaltijd aan zee is er bijna niet.

Katerina Valla

Een ideaal strand voor de rustzoeker. 

Marpounta

Dit strand ligt aan de westkant en een rotsachtig strand met uitzicht op  het buureiland Skopelos

Agios Georgios

In het zuiden een mooi kiezelstrand.

Alonissos heeft zoveel stranden dat u bij een 15-daags verblijf er dagelijks 2 kan bezoeken dan heeft u nog niet alle stranden op het eiland gezien!